Συνεδρίαση την Τετάρτη για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης την Τετάρτη 06/07/2016 και ώρα 18:00

Σας καλούμε την 6η Ιουλίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «αναψυκτήριο με παρασκευαστήριο» με την επωνυμία «Β. Ρίζος & Σια Ε.Ε. – ΤΟ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ» που βρίσκεται επί της οδού Αλ. Σούτσου 21 στην Τρίπολη.

 
Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο με δικαίωμα έψησης)» με την επωνυμία «Μάγκλαρης Παρασκευάς του Παναγιώτη – ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» που βρίσκεται επί της οδού Καλαμών 1 στην Τρίπολη.
 
Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ  (αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο)» με την επωνυμία «Κόλλιας Ρήγας του Ηλία– PLAYERS» που βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 32 στην Τρίπολη.
 
Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής (ανανέωση) σε κατάστημα «σνακ μπαρ – καφετέρια» με την επωνυμία «Αναστασιάδης Αναστάσιος του Κωνσταντίνου – ΛΥΧΝΑΡΙ» που βρίσκεται επί της πλατείας Βαλτετσίου αρ. 19 στην Τρίπολη.
 
Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «καφενείο – μπαρ» ιδιοκτησίας «Προκόπου Γεωργίου του Φωτίου – SAINTBILLS» που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 27 στην Τρίπολη.
 
Γνωμοδότηση σχετικά με την έκδοση άδειας αντικατάστασης κουβουκλίου περιπτέρου στην πλατεία Πετρινού.
 
Λήψη απόφασης για τη σήμανση εντός σχεδίου πόλης Τρίπολης, για τη διευκόλυνση των επισκεπτών του Καταστήματος Κράτησης Τρίπολης.
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο