Γενναιόδωρη δωρεά του Ιδρύματος Αικατερίνης και Σωτηρίου Σταθοπούλου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης, παρουσία του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου, υπεύθυνη της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Μαρίας Εικοσιδέκα το ίδρυμα Αικατερίνης και Σωτηρίου Σταθοπούλου διέθεσε 3 τόνους λαδιού στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους ανθρώπους του ιδρύματος για τη γενναιόδωρη προσφορά τους οι οποίοι έδειξαν την ευαισθησία τους προς τους συμπολίτες μας  που έχουν άμεση ανάγκη.

Οι δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι συνεχόμενες και διαρκείς. Αξίζει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ευπαθών κοινωνικά οικογενειών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο