
Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας (δείτε ΕΔΩ) θα υπάρξουν προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στις 8-9 και 11- 12 Ιουνίου στον ανισόπεδο κόμβο Καλαμάτας της περιμετρικής οδού, λόγω εργασιών ετήσιας τακτικής συντήρησης στη Χ.Θ. 239,5 του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη και συγκεκριμένα στο ημιστέγαστρο και στο cut & cover (σκεπαστό) τόσο στον κλάδο εισόδου όσο και εξόδου, με στόχο την ομαλή κυκλοφορία, καθώς και την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.
Συγκεκριμένα:
α) Από τη Δευτέρα, 08-06-2026 και ώρα 06:00 έως την Τρίτη, 09-06-2026 και ώρα 22:00, τον αποκλεισμό του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Στο προαναφερόμενο διάστημα η σύνδεση του αυτοκινητόδρομου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.
β) Από την Πέμπτη, 11-06-2026 και ώρα 06:00 έως την Παρασκευή, 12-06-2026 και ώρα 22:00, τον αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Στο προαναφερόμενο διάστημα η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

