Σχολή προπονητών UEFA B΄ στην Τρίπολη

Η Τρίπολη στο επίκεντρο του ελληνικού ποδοσφαίρου Η Τρίπολη μετατρέπεται σε κέντρο εκπαίδευσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας φιλοξενεί τη νέα σχολή προπονητών UEFA B. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που στοχεύει στην αναβάθμιση του τοπικού αθλητισμού, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τα πιο σύγχρονα προπονητικά εργαλεία. Την εκπαίδευση έχουν αναλάβει δύο κορυφαία ονόματα, οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ Ιωάννης Γκίσης και Ιωάννης Ισπυρλίδης, διασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο των μαθημάτων. Στη σχολή συμμετέχουν προπονητές από όλη την Ελλάδα, με την αρκαδική παρουσία να είναι ιδιαίτερα έντονη, καθώς συμμετέχουν 9 άτομα, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Αρκαδίας, Γιάννης Ηλιόπουλος. Η πρακτική άσκηση της σχολής πραγματοποιείται στο γήπεδο της Κάρτσοβας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Τρίπολη στο επίκεντρο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Η Τρίπολη μετατρέπεται σε κέντρο εκπαίδευσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας φιλοξενεί τη νέα σχολή προπονητών UEFA B. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που στοχεύει στην αναβάθμιση του τοπικού αθλητισμού, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τα πιο σύγχρονα προπονητικά εργαλεία.

Την εκπαίδευση έχουν αναλάβει δύο κορυφαία ονόματα, οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ Ιωάννης Γκίσης και Ιωάννης Ισπυρλίδης, διασφαλίζοντας το υψηλό επίπεδο των μαθημάτων. Στη σχολή συμμετέχουν προπονητές από όλη την Ελλάδα, με την αρκαδική παρουσία να είναι ιδιαίτερα έντονη, καθώς συμμετέχουν 9 άτομα, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Αρκαδίας, Γιάννης Ηλιόπουλος. Η πρακτική άσκηση της σχολής πραγματοποιείται στο γήπεδο της Κάρτσοβας.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε τροχιά υλοποίησης νέα έργα σε όλη την Πελοπόννησο Εγκρίσεις για παρεμβάσεις 2,85 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μία ακόμη σειρά σημαντικών αποφάσεων που επιταχύνουν την υλοποίηση έργων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες έλαβε η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εγκρίνοντας δημοπρασίες, προσωρινούς ή οριστικούς αναδόχους, καθώς και προγραμματικές συμβάσεις για παρεμβάσεις που ενισχύουν την ασφάλεια, τις υποδομές, την αντιπλημμυρική προστασία, την αγροτική ανάπτυξη και την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος. Οι αποφάσεις αφορούν

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τις ΠΕ Κορινθίας, Αργολίδας και Λακωνίας το Σάββατο 18 Ιουλίου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για το Σάββατο 18 Ιουλίου 2026, σε κατάσταση υψηλού κινδύνου βρίσκονται η ΠΕ Κορινθίας, η ΠΕ Αργολίδας και η ΠΕ Λακωνίας (κατηγορία 3). Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους

Thriller Time: «Κρυμμένες Ζωγραφιές» από τον Jason Rekulak

Η Μάλορι Κουίν, έχοντας συμπληρώσει δεκαοκτώ μήνες απεξάρτησης και...

Δήμος Σπάρτης: Ενίσχυση της Καθαριότητας και της Ανακύκλωσης με την παραλαβή 312 νέων κάδων

Στην ενίσχυση της καθαριότητας και της ανακύκλωσης προχωρά ο Δήμος Σπάρτης, μετά την παραλαβή 312 νέων κάδων για σύμμικτα και ανακυκλώσιμα υλικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ