Ο Κωνσταντινόπουλος μετά τη διαγραφή παραιτείται από βουλευτής και παραδίδει την έδρα στο ΠΑΣΟΚ

Μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει την έδρα του στο κόμμα. Με δήλωσή του τόνισε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει ως ανεξάρτητος βουλευτής και ότι θεωρεί σωστό να επιστρέψει την έδρα στο κόμμα με το οποίο εξελέγη. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ενταχθεί σε κάποιο άλλο […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει την έδρα του στο κόμμα. Με δήλωσή του τόνισε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει ως ανεξάρτητος βουλευτής και ότι θεωρεί σωστό να επιστρέψει την έδρα στο κόμμα με το οποίο εξελέγη.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ενταχθεί σε κάποιο άλλο πολιτικό κόμμα στο μέλλον. Όπως ανέφερε, η απόφασή του αυτή αποτελεί στάση πολιτικής συνέπειας και σεβασμού απέναντι στους ψηφοφόρους που τον εξέλεξαν.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις. Ωστόσο, ο ίδιος υπογράμμισε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει με αξιοπρέπεια από την κοινοβουλευτική του θέση και να μην συνεχίσει την πολιτική του πορεία μέσα από άλλο κόμμα.

Με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα, επιδιώκει να στείλει μήνυμα πολιτικής ευθύνης, τονίζοντας ότι η έδρα ανήκει στο κόμμα και στους πολίτες που το στήριξαν.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γεράνεια Όρη: Κοινό μέτωπο Δήμων για την προστασία τους

Οι Δήμοι Λουτρακίου και Μεγαρέων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία των Γερανείων, προωθώντας κοινές θεσμικές πρωτοβουλίες και συναντήσεις με φορείς.

Ερώτηση Γιαννακούρα για λαγοκέφαλους στο Μυρτώο Πέλαγος και φωτογραφία

Ο βουλευτής Ε. Γιαννακούρας ζητά οικονομική στήριξη για τους αλιείς της Αρκαδίας, που πλήττονται σοβαρά από την εξάπλωση του λαγοκέφαλου στο Μυρτώο Πέλαγος.

Στην Ολλανδία για προετοιμασία ο ASTERAS AKTOR

Η ομάδα του Αστέρας AKTOR αναχωρεί αύριο για την...

Σε τροχιά υλοποίησης νέα έργα σε όλη την Πελοπόννησο Εγκρίσεις για παρεμβάσεις 2,85 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μία ακόμη σειρά σημαντικών αποφάσεων που επιταχύνουν την υλοποίηση έργων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες έλαβε η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εγκρίνοντας δημοπρασίες, προσωρινούς ή οριστικούς αναδόχους, καθώς και προγραμματικές συμβάσεις για παρεμβάσεις που ενισχύουν την ασφάλεια, τις υποδομές, την αντιπλημμυρική προστασία, την αγροτική ανάπτυξη και την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος. Οι αποφάσεις αφορούν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ