Δημήτρης Παυλης: Είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα, θα είναι ένα στολίδι για την Πόλη μας (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα έργα επισκέφθηκε, από κοντά, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Θοδωρή Καραλή και τον Πρόεδρο του Αρκαδικού Μιχάλη Σμυρνιώτη.

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/fuSSJhhXlqg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Μίλησαν στον Τύπο για το μεγάλο έργο της ανακατασκευής του γηπέδου του μπάσκετ που καλείται να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των αγώνων της Α1 μπάσκετ.

Έγιναν παρεμβάσεις στο δάπεδο, σε πόρτες, παράθυρα πλακάκια, σε ηχητικά, σε κάμερες ασφαλείας, στη στέγη και σ’ όλα εκείνα που απαιτεί η Α1.
Το κόστος των εργασιών ανέρχεται στα 230.000 με 240.000 ευρώ κάτι το οποίο πρόκειται να αυξηθεί κατά 10.000 ευρώ, περίπου με την ανάπλαση και του εξωτερικού χώρου του σταδίου.

Ο δήμαρχος Τρίπολης ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο, το Νομικό Πρόσωπο και τον πρόεδρό του κ. Καραλή, την αντιπρόεδρό του κα Αλήγιωργα και όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν σε αυτή την προσπάθεια, ενώ προανήγγειλε παρεμβάσεις στο κολυμβητήριο του ΔΑΚ, που είναι το μοναδικό κλειστό σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Ο κ. Παυλής υπογράμμισε ότι η Τρίπολη είναι η πρωτεύουσα του Μοριά και στον αθλητισμό. Αφού διαθέτει δύο ομάδες τον Αστέρα στο ποδόσφαιρο και τον Αρκαδικό στο μπάσκετ που αγωνίζονται στην Α’ εθνική κατηγορία.

Το Πάρων σε όλα τα παιχνίδια του Αρκαδικού θα δώσει ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Τρίπολης, Θεόδωρος Καραλής και εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς τον κ Παυλή.

Σπουδαίο επίτευγμα χαρακτήρισε την ανακαίνιση του γηπέδου μπάσκετ ο Πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Σμυρνιώτης, το οποίο θα δώσει πνοή σε ολόκληρη την πόλη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο