ΑρχικήΓυναίκα4 συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να σταματήσεις να έχεις

4 συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να σταματήσεις να έχεις

Τρέχουμε κάθε μέρα να τα προλάβουμε όλα. Άραγε έχεις αναρωτηθεί αν τα κάνεις όλα σωστά; Ακόμα και σε θέματα ομορφιάς και περιποίησης πόσο χρόνο έχεις διαθέσιμο έτσι ώστε να είσαι σίγουρη πως εσύ η ίδια δεν σαμποτάρεις την εικόνα σου;

Για να αποφύγεις, λοιπόν λάθη που κάνεις ασυναίσθητα καθημερινά δες τα παρακάτω tips!

Συνήθεια 1#

Να πέφτεις για ύπνο βαμμένη!

Το να πλένεις το πρόσωπό σου πριν πέσεις για ύπνο είναι κάτι που πρέπει να σου γίνει συνήθεια. Είναι απαραίτητο για να πάρει αέρα το πρόσωπο. Επίσης με αυτό το τρόπο αποφεύγεις τη δημιουργία ρυτίδων και μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.

Συνήθεια 2#

Το να κρατάς προϊόντα ομορφιάς για πολλά χρόνια!

Όλα τα προϊόντα ομορφιάς έχουν ημερομηνία λήξης και χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να το έχεις στο νου σου αυτό διότι αν χρησιμοποιείς ένα προϊόν για πολλά χρόνια μπορείς να δημιουργήσεις ακόμα και μόλυνση στο πρόσωπό σου.

Συνήθεια 3#

Να “παστώνεις” με makeup τα σπυράκια σου.

Περιμένεις περίοδο και έχεις βγάλει σπυράκια ή έχεις ακμή. Αυτό που δεν πρέπει για κανένα λόγο να κάνεις είναι να βάλεις μεγάλη ποσότητα makeup. Να ξέρεις πως μεγιστοποιείς το πρόβλημα και κάνεις τα σπυράκια σου πιο έντονα.

Συνήθεια 4#

Χτενίζεις τα μαλλιά σου όσο είναι ακόμα βρεγμένα.

Τα μαλλιά όταν είναι βρεγμένα είναι εύθραυστα και ευαίσθητα γι’ αυτό και θα πρέπει να αποφεύγεις να τα χτενίζεις. Περίμενε λίγο να στεγνώσουν φυσικά, αλλιώς στέγνωσέ τα με το μπιστολάκι και έπειτα χτένισέ τα!

tsemperlidou.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο