Παναρκαδικός: Δωρεάν η είσοδος γυναίκες, μαθητές και φοιτητές στον Ημιτελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με απόφαση της Διοίκησης του Παναρκαδικού Α.Ο. στον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Αρκαδίας ( Τετάρτη 15/3/23 ) μεταξύ των ομάδων του Παναρκαδικού Α.Ο. και του Ερμή Μελιγούς η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις γυναίκες, τους μαθητές και τους φοιτητές με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας.

Παράλληλα η Διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης καλεί τον φίλαθλο κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο του Παναρκαδικού ( ώρα έναρξης 15:00 ) και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Αρκαδίας για την αγωνιστική χρονιά 2022- 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα ( 1 – 1 ) του πρώτου αγώνα δημιουργεί έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον και αποτελεί μεγάλη πρόκληση και για τις δύο ομάδες που θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Τέλος η Διοίκηση του Παναρκαδικού εύχεται να γίνει ένας καλός αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια όπως αρμόζει στην ιστορία των δύο αρκαδικών ομάδων που πέρυσι αγωνίζονταν στη Γ Εθνική κατηγορία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΓΚΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο