Την ήττα γνώρισε ο Αρκαδικός μέσα στο Ψυχικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια της συναρπαστικής 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Αρκαδικού καλούνταν να βρει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Ψυχικό, ύστερα από πέντε διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

 Ένα ματς με πολύ μεγάλη κρισιμότητα για την ομάδα της Τρίπολης η οποία καλούνταν να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μία αποστολή όχι εύκολη από τη στιγμή που το Ψυχικό αποτελεί μια ποιοτική ομάδα.
Αγωνιστικά ο Αρκαδικός δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση με αποτέλεσμα να βρεθεί στη διαδικασία να κυνηγάει στο σκορ τους «γηπεδούχους». Ουσιαστικά μετά από αντεπίθεση του Αρκαδικού από τα μισά της τρίτης περιόδου και ύστερα το ματς γύρισε από το -18 στο 73-73, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα τα κρίσιμα εύστοχα σουτ του Ψυχικού διαμόρφωσαν το τελικό 85-77.

Αγωνιστικά ο Αρκαδικός δεν μπόρεσε να περιορίσει επιθετικά την ομάδα του Ψυχικού. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο φινάλε της α’ περιόδου με 26-18 και από εκεί και πέρα να ακολουθεί την Αθηναϊκή ομάδα στο σκορ με διψήφια διαφορά με αποκορύφωμα το 49-31 και το -18 του Β’ δεκαλέπτου. Το πρώτο μισό του τρίτου δεκαλέπτου δεν ήταν καλύτερο για τον ΣΕΦΑ καθώς βρέθηκε με 58-41, αλλά κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση των «Αρκάδων». Αρχικά μείωσε στο φινάλε της τρίτης περιόδου σε 67-70 και τρία λεπτά πριν το φινάλε του ματς ισοφάρισε σε 73-73. Αν και στο φινάλε η ψυχολογία ήταν με το μέρος των «φιλοξενούμενων», τα μεγάλα σουτ στο φινάλε για την ΑΕΨ της έδωσαν τη νίκη με σκορ 85-77.
Η ομάδα της Τρίπολης δεν κατάφερε να κερδίσει ακόμη ένα ματς κρατώντας μόνο την απόδοση του τελευταίου αγωνιστικού 15λεπτου της συνάντησης, καθώς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση «πλήρωσε» την κακή αμυντική λειτουργία των πρώτων 25 λεπτών της αναμέτρησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο