Ρυθμική Γυμναστική στον Α.Γ.Σ. Άπις Ζευγολατιού – Οι εγγραφές αρχίζουν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρυθμική Γυμναστική, είναι μια σύνθεση Τέχνης και Αθλητισμού, ένας συνδυασμός Γυμναστικής με Χορό, και είναι ένα Ολυμπιακό Άθλημα.
Θεωρείται το πλέον κατάλληλο Άθλημα για κορίτσια μικρής ηλικίας καθώς τους δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές δυνατότητες, και να αποκτήσουν Αρμονία, Χάρη και Έκφραση στην κίνηση.
 
Απευθυνόμαστε στους γονείς και τη νεολαία της Βόχας και των γειτονικών περιοχών, για να τους υπενθυμίσουμε ότι η καλλιέργεια του σώματος μπορεί να αποδώσει καλλιέργεια του πνεύματος.
 
Ο Α.Γ.Σ. Άπις είναι ένας Γυμναστικός Σύλλογος που ιδρύθηκε το 1995 με πρωταρχικό στόχο την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και του Αθλητικού ιδεώδους σε παιδιά και νέους.
Με την άθληση αξίες, όπως είναι ο υγιής ανταγωνισμός, η αυτοπειθαρχία, ο αυτοσεβασμός αλλά και η επιμονή, η υπακοή και η υπομονή, καλλιεργούνται και γίνονται συνείδηση στα παιδιά, αποτελώντας ισχυρά εφόδια για το μέλλον.
Ο αθλητισμός είναι στάση ζωής.
Σημαίνει διαρκή προσπάθεια, αναδιάταξη στόχων, διεκδικήσεων, εμπειριών πολύτιμων για την υπόλοιπη ζωή μας.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά!
Μέλημά μας είναι να περνάει ευχάριστα ο χρόνος των παιδιών, να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν μέσα από την Άθληση.
Με την ομαδικότητα και τη συνεργασία κοινωνικοποιούνται, αποκτούν νέους φίλους και βιώνουν όλες τις χαρές του αθλητισμού και της λειτουργίας σε ομάδα.
 
Πληροφορίες – Εγγραφές; 6940813100
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστήρια επιστολή για τα Γεωργάντεια 2026

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Α.Μ.Κ.Ε.Πιστοποιημένος Φορέας Αθλ. Τουρισμού & Δραστηριοτήτων Αθλ. Αναψυχής της Γ.Γ.Α.Προς : Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα ΤζιούμηΑξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Με ιδιαίτερη εκτίμηση θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύτιμη υποστήριξη και συμβολή σας, στη διοργάνωση των «Γεωργάντειων 2026». Η ουσιαστική συμβολή σας στην επιτυχή υλοποίηση της διοργάνωσης συνέβαλε καθοριστικά

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Δωρεάν κατάρτιση εργαζομένων και ανέργων από το Κέντρο Δεξιοτήτων Μεγαλόπολης

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και με σκοπό την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας υποστηρίζει τη λειτουργία του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Απασχόλησης Μεγαλόπολης, το οποίο αποτελεί μια νεοσύστατη δομή για την παροχή δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε κατοίκους και εργαζόμενους των πληττόμενων περιοχών της απολιγνιτοποίησης (Μεγαλόπολη, Τρίπολη, Γορτυνία, Οιχαλία). Τα Κέντρα Ανάπτυξης

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην Κορινθία

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ