ΑΡΗΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Έξι γκολ και αρκετές συγκινήσεις…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που είχε βροχή (στο πρώτο μέρος), χιόνι (στο δεύτερο) έξι γκολ και αρκετές συγκινήσεις, Αρης και Αστέρας Τρίπολης, ήρθαν ισόπαλοι (3-3), με την υπόθεση πρόκριση στον 5ο όμιλο να κρίνεται στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/DuYjm2Va2Y8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ο Αστέρας Τρίπολης, ήταν μια ανάσα μακριά από τη νίκη, αφού μέχρι και το 83′, κέρδιζε με 3-1, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, με αντεπίθεση διαρκείας και δύο γκολ του Τάτου, ισοφάρισαν σε 3-3 και λίγο έλειψαν να μιμηθούν τον Ατρόμητο χθες και να πάρουν μία επική νίκη που θα τους χάριζε από σήμερα την πρόκριση στη φάση των «16».

Ετσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Με αρκετές αλλαγές παρέταξαν τις ομάδες του οι δύο προπονητές. Νίκος Αναστόπουλος και Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Είναι χαρακτηριστικό πως ο τεχνικός του Αρη προχώρησε σε πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, ενώ και ο τεχνικός του Αστέρα, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες της ομάδας του.

Με προβάδισμα στα αποδυτήρια ο Αστέρας

Αρης και Αστέρας Τρίπολης, προσπάθησαν παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, να «ζεστάνουν» το παγωμένο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αλήθεια είναι πως με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, οι λιγοστοί φίλοι του Αρη, που αψήφησαν τις κακές καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στο γήπεδο, δεν ζεστάθηκαν και τόσο, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάνε με το υπέρ τους σκορ (1-2) στα αποδυτήρια.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως αμφότερες οι ομάδες είχαν υψηλά ποσοστά ευστοχίας, καθώς εκμεταλλεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό της ευκαιρίες που δημιούργησαν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που «χαμογέλασαν» πρώτοι, καθώς στο 14’ άνοιξαν το σκορ με τον Μάσα να είναι ο σκόρερ, με τον Αργεντινό, να συνδυάζεται άψογα με τον Τσουκαλά και με ωραίο εναέριο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής να νικάει τον Διούδη που δεν είχε «απάντηση».

Ο Αρης, στο 18’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή με το σουτ του Τζανακάκη, με τον Κοζίτσκι να διώχνει σε κόρνερ. Επτά λεπτά αργότερα, ο Μπαγκάν δεν λάθεψε και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Η χαρά της ισοφάρισης για τους «κίτρινους» δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Αστέρας, «χτύπησε» και πάλι και πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το γκολ του Ιωαννίδη, αφού προηγουμένως προηγήθηκε σουτ του Τσιλιανίδη που κατέληξε στο δοκάρι του Διούδη. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως στη φάση αυτή ο Αρης αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, αφού εκτός αγώνα ήταν ο Ντούνης, που αποχώρησε με κάταγμα στο δάχτυλό του.

Προβάδισμα… πρόκρισης με Τσιλιανίδη!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν από δύο αλλαγές. Για τον Αρη πέρασαν στο παιχνίδι οι Παυλίδης και Μιλούνοβιτς, ενώ για τον Αστέρα οι Δημούτσος και ο Τσάβες. Ο Αρης, μετά το 50′ βρήκε ρυθμό και μετέφερε το παιχνίδι προς την περιοχή της Τρίπολης, πετυχαίνοντας και ένα γκολ με τον Μιλούνοβιτς, το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ομάδα που κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν η Τρίπολη, με τον Μάσα να κερδίζει πέναλτι από τον Διούδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιλιανίδης, που ευστόχησε, ανοίγοντας με το τέρμα του αυτό λογαριασμό με τα χρώματα του Αστέρα.

Η… καρδιά του αρχηγού!

Και ενώ άπαντες πίστεψαν πως το γκολ αυτό θα “κλείδωνε” τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, ο αρχηγός του Αρη, Ανδρέας Τάτος, είχε άλλη άποψη και με δύο προσωπικά του γκολ, έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του. Αρχικά στο 82′ ευστόχησε σε πέναλτι που έκανε ο Ευαγγέλου και μείωσε σε 3-2, ενώ στο 88′ με σουτ και αφού η μπάλα βρήκε πάλι στον νεαρό Ευαγγέλου που ήταν ο… μοιραίος για την ομάδα του, έκανε το 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΡΗΣ (Nίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης (67′ Νέτο), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Αντρέου (46΄Παυλίδης), Ντούνης (46΄Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοζίτσκι, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Τσουκαλάς (46΄Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (64′ Ιγκορ), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46΄Τσάβες), Μάσα.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

sdna.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο