Τη Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΑΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. βράβευσε το Σωματείο του Π.Α.Ο.Κ. “ΜΟΡΙΑΣ”

Τη Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΑΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. βράβευσε το Σωματείο του Π.Α.Ο.Κ. “ΜΟΡΙΑΣ” για την απόφαση αδελφοποίησης που πήρε η ιστορική ομάδα της Τρίπολης με το Αθλητικό Σωματείο των Κωφών. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/2/2024 κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών που έγινε σε γνωστό εξοχικό κέντρο της Τρίπολης. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν οι Φορείς που βοηθάνε οικονομικά ( και όχι μόνο ) το Σύλλογο αλλά και οι αθλητές και οι αθλήτριες του Π.Α.Ο.Κ. “Ο ΜΟΡΙΑΣ” που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. “Ο ΜΟΡΙΑΣ ” κ. Κωνσταντίνος Παπαδιαμάντης παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. κ. Νίκο Προύντζο λέγοντας ότι η αδελφοποίηση που έγινε μεταξύ των δύο Σωματείων είναι τιμητική για το Σύλλογο των Κωφών.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. κ. Νίκος Προύντζος παρέδωσε στον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. “Ο ΜΟΡΙΑΣ” κ. Κωνσταντίνο Παπαδιαμάντη ένα λάβαρο της ιστορικής ομάδας του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ κσι δήλωσε ότι αυτή η αδελφοποίηση θα είναι ουσιαστική και θα φέρει πιο κοντά τα δύο αθλητικά Σωματεία.

Τέλος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι δύο Πρόεδροι συμφώνησαν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να διεξαχθεί ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στην Τρίπολη και στο γήπεδο του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παραπάνω εκδήλωση ήταν όλα τα μέλη της Διοίκησης του ΠΑΝΑΡΑΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τόσο το Σωματείο του Π.Α.Ο.Κ “Ο ΜΟΡΙΑΣ” όσο και την απόφαση της αδελφοποίησης που πήραν ομόφωνα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο