ΑΕΚ Τρίπολης: Ο Γ. Λαζαρίδης (Παραολυμπιονίκης) στο Wheeling2help Τρίπολης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα συμμετάσχει ενεργά στην μεγάλη διοργάνωση του Wheeling2help που θα λάβει χώρα στην Τρίπολη.

 Η Τρίπολη θα είναι μία από τις 20 πόλεις από όπου θα περάσουν οι εθελοντές ποδηλάτες στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, και όπου θα παραδοθούν σε συλλόγους και φορείς πέντε αμαξίδια. Κατά της διάρκεια της παρουσίας τους στην πόλη μας θα διοργανωθεί μια μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης και εθελοντισμού.

Επίτιμος καλεσμένος του ομίλου μας ο Παραολυμπιονίκης Γ. Λαζαρίδης που θα λάβει δράση ενεργά παίζοντας τένις σε αμαξίδιο. Ο κ. Λαζαρίδης θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης καθ όλη την διάρκειά της, παίζοντας με όποιον θέλει να γνωρίσει το άθλημα του τένις. Επιπλέον οι προπονητές και οι αθλητές του ομίλου θα βρίσκονται καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο της Πλατείας Άρεως για να παίζουν με το κοινό και να συμβάλουν όλοι από κοινού στην συγκομιδή χρημάτων για τον πολύ σοβαρό αυτό σκοπό. Σας καλούμε λοιπόν όλους να παραβρεθείτε σε αυτή την μεγάλη εκδήλωση για να προσφέρουμε ο καθένας με τον τρόπο μας στην επίτευξη του στόχου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024  https://www.youtube.com/live/pkn-lFx8L9g

Πήρε 10 με τόνο!!! το 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών του Α.Π.Σ. «Αετοί Γορτυνίας» με 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα!!!

220 αθλητές σωματείων από όλη την Ελλάδα καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες θεατές στο 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» υπό την αιγίδα και την χρηματοδότηση του Δήμου Γορτυνίας, στο ανακαινισμένο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», το Σάββατο 22 Ιουνίου.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας

23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Σας περιμένουμε στο Αρχαίο λιμάνι Κεχρεών να τρέξετε ή να περπατήσετε την διαδρομή που έκανε ο Απόστολος Παύλος μέχρι την Αρχαία Κόρινθο. Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων. Αιτήσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο. https://runningnews.gr/mitem.php?id=60968 The post 23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 appeared first on .

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 22/06/2024 Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο