2η Αθλητική Διοργάνωση «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων – σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας και με την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ προσκαλεί και διοργανώνει την 2η Αθλητική Διοργάνωση «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon» την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.

Οι Αγώνες σε Δημόσια Οδό περιλαμβάνουν:

Μαραθώνιος Δρόμος (42.195μ)
Ημιμαραθώνιο δρόμο, (21.100μ)
Αγώνα Δρόμου 5χλμ. (δυναμικό βάδισμα) και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων.
Αγώνα Δρόμου κοινωνικής προσφοράς 2,5χλμ, και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Μαραθώνιος δρόμος (42.195μ) 

Ώρα Εκκίνησης: 09:05

Περιγραφή της διαδρομής: 

Η διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου περιλαμβάνει 2ο γύρους (Loopς) στη διαδρομή του ΗμιΜαραθωνίου Δρόμου. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση, Παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας, Ναυπλίου-Ν. Κίου (έως ΚΤΕΟ), Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, Λεωφόρος Ασκληπιού, Επαρχιακή οδός Ναυπλίου – Κορίνθου (έως κόμβο Αγ. Αδριανού).

Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Αμαλίας.

marathon nayplio

Ημιμαραθώνιος δρόμος (21.100μ)

Ώρα Εκκίνησης: 09:00

Περιγραφή της διαδρομής: 

Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου Δρόμου περιλαμβάνει 1 γύρο (Loop) στη διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση, Παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας, Ναυπλίου-Ν. Κίου (έως ΚΤΕΟ), Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, Λεωφόρος Ασκληπιού, Επαρχιακή οδός Ναυπλίου – Κορίνθου (έως κόμβο Αγ. Αδριανού).

Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Αμαλίας.

Αγώνας Δρόμου 5km  

Ώρα Εκκίνησης: 11:30

 Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή των 5 Χλμ περιλαμβάνει τις οδούς: Παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας – Μιαούλη (εκκίνηση μπροστά από την πλατεία φιλελλήνων), Νέας Κίου, Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, Ασκληπιού ( μέχρι το Φουγάρο), Αναστροφή, Ασκληπιού, Κύπρου, 25ης Μαρτίου, Ανδρέα Συγγρού και Τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.

Εκκίνηση: από την Παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας – Μιαούλη (μπροστά από την πλατεία φιλελλήνων).

Αγώνας Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 km 

 Ώρα Εκκίνησης: 12:30

Περιγραφή της Διαδρομής: Η διαδρομή των 2,5 Χλμ περιλαμβάνει τις οδούς: Ανδρέα Συγγρού (εκκίνηση), Παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας, Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, Κύπρου, 25ης Μαρτίου, Ανδρέα Συγγρού και Τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.

Εκκίνηση: από την οδό Ανδρέα Συγγρού και Αμαλίας.  


Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου ανακοινώνει την διοργάνωση μικρής EXPO στο κέντρο εγγραφών την Παρασκευή 13/03/15 και το Σάββατο 14/03/15 από τις 09:00 μέχρι και τις 20:00. Παράλληλα ανακοινώνει ότι η μικρή EXPO, θα μεταφερθεί και θα λειτουργήσει την Κυριακή 15/03/15, το Πρωί στην πλατεία Καποδίστρια σε όλη την διάρκεια των αγώνων.

Επίσης για τούς Συμμετέχοντες στην Ημιμαραθώνια Ποδηλατοδρομία με την επίδειξη τις εγγραφής τους, τα καταστήματα ποδηλάτων Ναυπλίου και Αργούς, προσφέρουν:

Δωρεάν Τεχνικό έλεγχο των ποδηλάτων
Έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα ποδηλάτου
Τρία (3) ποδήλατα συνολικής αξίας 600€. Τα οποία θα κληρωθούν μεταξύ των συμμετεχόντων. Η δωροεπιταγές θα αποδοθούν στους νικητές, στην εκδήλωση του Μαραθωνίου που θα γίνει στις 5/04/15
Τέλος η Ο.Ε. υπενθυμίζει τον βασικό κανόνα της συμμετοχής στην «Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία» που είναι η υποχρέωση των συμμετεχόντων, να φορούν το ειδικό κράνος ποδηλάτου

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.nafpliomarathon.gr/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο