Χρονόπουλος: Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας αλλά εμείς δεν τον κάναμε να φύγει χαρούμενος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο  που βρέθηκε στο κλειστό της Τρίπολης αισθάνθηκε  ο προπονητής του ΑΣΠΕΤ Γιώργος Χρονόπουλος  μετά την ήττα της ομάδας του.

Mε 1-3σετ (18-25, 25-21, 22-25, 22,25) από τα ΑΣΤΈΡΙΑ Αχαΐας.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με το παραπάνω στο κάλεσμά μας δίνοντας δυναμικό παρόν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά εμείς δεν τον κάναμε να φύγει χαρούμενος από το γήπεδο.

Δυστυχώς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα ενώ είχαμε και την ατυχία να απουσιάζει σε ένα ακόμη παιχνίδι η Νικήτοπούλου η οποία θα βοηθούσε πολύ, τουλάχιστον στην πρώτη μπάλα γιατί στην ουσία αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα σήμερα. Παρόλα αυτά όμως βρεθήκαμε μπροστά και στο 3ο και 4ο σετ αλλά στο τέλος  με λάθη στην πρώτη μπάλα χάσαμε τα σετ ενώ ήμασταν πολύ κοντά στο σκορ. Δυστυχώς ή ευτυχώς στον αθλητισμό υπάρχει και η επόμενη μέρα.

Έχουμε ακόμη πέντε τελικούς και παρά τη  ήττα  παραμένουμε μόνοι μας δεύτεροι με 16 βαθμούς με 15 τον Παμβοχαικό και την Ολυμπιάδα που ισοβαθμούν. Θα παίξουμε λοιπόν αυτά τα παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα. Είμαστε o ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια σοβαρή και πολύ καλή ομάδα και αξίζουμε να παραμείνουμε για άλλη μια χρονιά στην Β΄εθνική κατηγορία.

Θα συζητήσω με τις αθλήτριες μου και την βδομάδα θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στο Βραχάτι με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό για να φανούμε όπως πρέπει γι’αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε την νίκη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο