Το “ Σε όλα Μαζί…” του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέσσερα δρομολόγια ανθρωπιάς βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους. Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ευαισθητοποίησε για ακόμη μια φορά πολλούς από τους συμπολίτες μας, που έσπευσαν να συνδράμουν στην κίνηση “ Σε όλα Μαζί… για την Μάνδρα Αττικής”. 

Ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι ΜΑΖΙ δημιουργήσαμε μια αλυσίδα βοήθειας και προσφέραμε, όπως μπορούσαμε στη μεγάλη δοκιμασία των ανθρώπων στην Μάνδρα αττικής, που επλήγησαν από την τελευταία θεομηνία.
Η πρωτοβουλία “ Σε όλα Μαζί… για την Μάνδρα Αττικής” δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πολύ κόσμος έσπευσε να προσφέρει. Η διοίκηση, η προπονητική ομάδα και οι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, δημιουργήσαμε δύο σταθμούς συλλογής μέσα και έξω από την πόλη. Βαρύς ρουχισμός και ξηρά τροφή έφερναν σταδιακά ανώνυμοι και επώνυμοι συμπολίτες μας όλες αυτές τις 15 ημέρες, τόσο στα γραφεία του ομίλου μας, όσο και στο “Ασπρο Πάτο” του κ. Παναγιωτόπουλου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια που μας προσέφερε σαν δεύτερος σταθμός συλλογής.
Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, δώσατε από το υστέρημά σας και στηρίξατε εμπράκτως την πρωτοβουλία “ Σε όλα Μαζί…”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο