ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ Ο ΚΟΑΤ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μία εξαιρετική εμφάνιση οι αθλητές και οι αθλήτριες μας ανέβασαν τον ΚΟΑΤ στο βάθρο των νικητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Ιουλίου στο κολυμβητήριο «Α. ΠΕΠΑΝΟΣ» στην Πάτρα. Στην μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση της αγωνιστικής χρονιάς οι αθλητές μας κατέκτησαν δύο χάλκινα μετάλλια και συμμετείχαν σε τέσσερις τελικούς, βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο υψηλό είναι το επίπεδο προετοιμασίας της ομάδας μας.

Αναλυτικά, ο Θοδωρής Κόκκος κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια συμμετέχοντας στους τελικούς των 50μ. και 100μ ελεύθερο και την 4η θέση στα 200μ. ελεύθερο (κατηγορία Παμπαίδων Α). Η τέταρτη συμμετοχή μας στους τελικούς ήρθε από τον Αγγελόπουλο Πέτρο που κατέκτησε την 6η θέση στα 50μ. πρόσθιο (κατηγορία Παμπαίδων Α). Πολύ καλές εμφανίσεις και ατομικά ρεκόρ είχαμε από την Βασιλική Κωτσίρου στα 50μ πρόσθιο (κατηγορία Παγκορασίδων Α) και την Αντωνία Ντρούλια στα 50μ,, 100μ., 200μ, ύπτιο (κατηγορία Παγκορασίδων Α).

 

Να συγχαρούμε τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και να τους ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση, αλλά και καλή επιτυχία στους «μεγάλους» της αγωνιστικής μας ομάδας που ρίχνονται στην μάχη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στις 17-19 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο