Πέμπτος ο Βινατσέλας, έβδομη η Βακροπούλου στο Πανελλήνιο Ε-Ν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου διεξήχθη στην Κατερίνη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στο οποίο συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στο χώρο του κλασικού αθλητισμού στις συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες. Αρκαδική παρουσία είχαμε αν και μειωμένη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, αλλά με αξιόλογη παρουσία!

Για την ακρίβεια ο Αρκαδικός αθλητισμός εκπροσωπήθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση στο «καλό» για τον Αρκαδικό στίβο αγώνισμα της Σφυροβολίας από τους Βινατσέλα και Βακροπούλου.
Αναλυτικότερα ο Θοδωρής Βινατσέλας του ΓΣ Αρκαδίας με επίδοση στα 61,51μ. κατάφερε να καταλάβει την 5η θέση στον τελικό του αγωνίσματός του βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση από το πρόσφατο 58,82μ. Την ίδια ώρα η Γεωργία Βακροπούλου του ΓΣΜ Λύκαια κατέλαβε την 7η θέση μετά από βολή στα 40,83μ. που δεν είναι και η καλύτερή της επίδοση το 2017, αλλά και γενικότερα σε ατομικό επίπεδο. Η αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη έχει δυνατότητες και κάτι περισσότερο και στον τελικό του αγωνίσματός του δεν βρέθηκε στην καλύτερή της ημέρα.
Παρ’ όλα αυτά και οι δύο εμφανίσεις των παιδιών που προαναφέραμε ήταν ιδιαίτερα αξιόλογες σε κάθε περίπτωση, αφού αποτέλεσαν ακόμη μια παρουσία σε τελικό Πανελληνίου πρωταθλήματος.

contraepithesi.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο