Εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στη Δημητσάνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα «Το τρένο της χαράς», διοργανώνει εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού με τίτλο «Παπούτσια και πατήματα», στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα. 

Από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, έως και τις 13 Δεκεμβρίου, (ώρα 16:30), παιδιά, ηλικιάς 4 ετών και άνω, θα ζήσουν μοναδικές «παπουτσοπεριπέτειες» εμπνευσμένες από κάθε λογής παπούτσια. Πέδιλα, βατραχοπέδιλα, μπότες, γόβες και γαλότσες θα γίνουν πρωταγωνιστές σε ένα δημιουργικό παιχνίδι με εμψυχώτρια την παιδαγωγό Ελένη Κουσκουρέλου. 

Κάνοντας εικαστικές παρεμβάσεις στα παπούτσια της επιλογής τους, τα παιδιά θα αυτοσχεδιάσουν και με την κατάλληλη καθοδόγηση θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου (ώρα 18:30), ένα θεατρικό δρώμενο εμπνευσμένο από αυτές συναντήσεις που θα έχουν προηγηθεί.

Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης στο τηλ.: 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα
Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο