Δείτε την προθέρμανση του Στεφ Κάρι όπως θέλετε εσείς (video 360)

A whole new way to watch Stephen Curry's pregame warmup routine. This one, prior to the Warriors setting the all-time NBA mark for best start to a season at 16-0.Δημοσιεύτηκε από Golden State Warriors στις Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 Η προθέρμανση του Στεφ Κάρι ντριμπλάροντας με δύο μπάλες είναι από μόνη της υπερθέαμα.Οι Γουόριορς χρησιμοποιώντας τεχνολογία […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

A whole new way to watch Stephen Curry's pregame warmup routine. This one, prior to the Warriors setting the all-time NBA mark for best start to a season at 16-0.

Δημοσιεύτηκε από Golden State Warriors στις Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Η προθέρμανση του Στεφ Κάρι ντριμπλάροντας με δύο μπάλες είναι από μόνη της υπερθέαμα.Οι Γουόριορς χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής προσφέρουν στο θεατή την ευκαιρία να την παρακολουθήσει όπως θέλει.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε τροχιά αναδιαμόρφωσης ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης

Σε τροχιά αναδιαμόρφωσης ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης – Υπογράφτηκε η σύμβαση από την ΚΤΥΠ Α.Ε.

lia Forum 2026 – Σε τρεις ημέρες ανοίγει τις πόρτες του το αναπτυξιακό συνέδριο της Ηλείας

Το Ilia Forum 2026, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Ιουνίου στο Πύργο Ηλείας, θα συγκεντρώσει κορυφαίους ομιλητές και εκπροσώπους της πολιτικής, επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, εστιάζοντας στην επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την καινοτομία και τον πολιτισμό. Με δωρεάν συμμετοχή και διαδικτυακή παρακολούθηση, το συνέδριο φιλοδοξεί να γίνει μία σημαντική πλατφόρμα διαλόγου για το μέλλον της περιοχής, καλύπτοντας επτά θεματικές ενότητες που αφορούν την ανάπτυξη της Ηλείας.

Νέα έργα 3,7 εκατ. ευρώ για υποδομές, αντιπλημμυρική προστασία και αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με παρεμβάσεις που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύουν την ασφάλεια των υποδομών και βελτιώνουν την εικόνα και τη λειτουργικότητα των τοπικών κοινωνιών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει σταθερά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής, εγκρίθηκαν σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 3,7 εκατ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ