Περιφέρεια Πελοποννήσου : «Τα Έργα της Κορινθίας Προχωρούν»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη σήμερα 4-12-2015 έκαναν επιθεώρηση των έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας . Παρόντες στην επιθεώρηση των έργων ήταν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Γκίκας Αθανάσιος , κ. Λέγγας Κωνσταντίνος, κ. Παπαγγελόπουλος Άγγελος και κ. Πισιμίσης Αθανάσιος.

Πριν από την επιθεώρηση των έργων επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Νεμέας κ. Κώστα Καλατζή όπου και συζήτησαν θέματα του Δήμου.
Στην συνέχεια, επισκέφτηκαν το δρόμο Κούτσι –Νεμέα και το αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου, τα οποία προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και η ολοκλήρωσή τους θα γίνει μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα.
Αν και υπάρχουν προβλήματα, όσων αφορά τις απαλλοτριώσεις στο δρόμο Κούτσι-Νεμέα, ο Δήμος συμφώνησε να εντατικοποιήσει τις εργασίες με στόχο την ολοκλήρωση του έργου.
Σε ότι αφορά το αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου, ο Περιφερειάρχης με τον Αντιπεριφερειάρχη, παρουσία του Δημάρχου Βέλου – Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Κώστα Ρωμανού συζήτησαν για τη πρόοδο του έργου, το οποίο προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
00:03:38

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» στην Τρίπολη (vid)

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής...

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (...

Απολογισμός έργου των πρώτων εκατό ημερών της νέας Δημοτικής αρχής

          Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.           «Ότι είπαμε προεκλογικά το κάναμε πράξη», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορινθίων και στη συνέχεια ανέλυσε τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.           Συγκεκριμένα:
Μετάβαση στο περιεχόμενο