Περιφέρεια Πελοποννήσου : «Τα Έργα της Κορινθίας Προχωρούν»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη σήμερα 4-12-2015 έκαναν επιθεώρηση των έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας . Παρόντες στην επιθεώρηση των έργων ήταν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Γκίκας Αθανάσιος , κ. Λέγγας Κωνσταντίνος, κ. Παπαγγελόπουλος Άγγελος και κ. Πισιμίσης Αθανάσιος.

Πριν από την επιθεώρηση των έργων επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Νεμέας κ. Κώστα Καλατζή όπου και συζήτησαν θέματα του Δήμου.
Στην συνέχεια, επισκέφτηκαν το δρόμο Κούτσι –Νεμέα και το αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου, τα οποία προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και η ολοκλήρωσή τους θα γίνει μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα.
Αν και υπάρχουν προβλήματα, όσων αφορά τις απαλλοτριώσεις στο δρόμο Κούτσι-Νεμέα, ο Δήμος συμφώνησε να εντατικοποιήσει τις εργασίες με στόχο την ολοκλήρωση του έργου.
Σε ότι αφορά το αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου, ο Περιφερειάρχης με τον Αντιπεριφερειάρχη, παρουσία του Δημάρχου Βέλου – Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Κώστα Ρωμανού συζήτησαν για τη πρόοδο του έργου, το οποίο προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κωσταντίνος Τασούλας υποκλήθηκε στο μεγαλείο της Μάνης

Μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τη βροχή να...

Κώστας Τζιούμης: Απόλυτη δικαίωση για τον Δήμο Τρίπολης Ο Ανδριάντας του Κολοκοτρώνη θα συντηρηθεί και θα επιστρέψει στη θέση του

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, στο νέο Δημαρχείο, αναφερόμενος στις εξελίξεις σχετικά με τη συντήρηση του ανδριάντα του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Πλατεία Άρεως.Ο Δήμαρχος γνωστοποίησε ότι το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείο Πολιτισμού αποφάσισε ομόφωνα πως ο ανδριάντας και το βάθρο του δεν χαρακτηρίζονται ως νεώτερο μνημείο. Παράλληλα, αποφασίστηκε ότι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ