ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΚόσμοςΣυναγερμός στις Βρυξέλλες για οπλισμένο άνδρα σε τραμ

Συναγερμός στις Βρυξέλλες για οπλισμένο άνδρα σε τραμ

Πολλαπλός συναγερμός χτύπησε σήμερα Πέμπτη (19/10) σε Βέλγιο όπου εκκενώθηκαν τρία σχολεία μετά από απειλή για βόμβα, ενώ στις Βρυξέλλες επιβάτες τραμ ανέφεραν ότι μπήκε ένοπλος σε βαγόνι.

Συγκεκριμένα στο Βέλγιο, δύο σχολεία στη Φλάνδρα, παρακείμενο σουπερμάρκετ, γειτονική πολυκατοικία καθώς και ένα σχολείο στη Βαλλονία εκκενώθηκαν μετά από προειδοποίηση για βόμβα.

Στη Φλάνδρα οι μαθητές έχουν μεταφερθεί σε αθλητικό κέντρο όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα με την αστυνομία να σημειώνει ότι βρίσκονται ειδικοί στο πεδίο, καθώς και σκύλος εκπαιδευμένος για τον εντοπισμό εκρηκτικών. Το σημείωμα σχετικά με τα σχολεία της Φλάνδρας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί.

Συναγερμός στις Βρυξέλλες για οπλισμένο άνδρα σε τραμ

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, όταν επιβάτες τραμ ανέφεραν ότι στο βαγόνι υπήρχε άνδρας που έφερε όπλο στη ζώνη του χωρίς μέχρι τώρα να έχει επιβεβαιωθεί. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8.30 το πρωί, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα.

Ο οδηγός του τραμ το ακινητοποίησε και οι επιβάτες κατέβηκαν, ενώ ο ύποπτος είχε ήδη αποβιβαστεί. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο και η κυκλοφορία του τραμ σταμάτησε για περίπου μία ώρα.

Οι αρχές εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και τις λεπτομέρειες που έδωσαν οι δύο αυτόπτες μάρτυρες. Προς το παρόν οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο