Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε κοινό που παρευρέθηκε στον κεντρικό χώρο της πλατείας για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα. Το ρεπερτόριο επικεντρώθηκε σε συνθέσεις που έχουν καταγραφεί στη συλλογική μνήμη, αναδεικνύοντας την επιρροή του Καζαντζίδη στη νεοελληνική λαϊκή μουσική. Οι ερμηνευτές επιχείρησαν να αποδώσουν τις αυθεντικές εκτελέσεις, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά των πρωτότυπων δημιουργιών.

Η μουσική συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των τοπικών πολιτιστικών δράσεων που διοργανώνονται στην Τρίπολη. Η επιλογή των συγκεκριμένων κομματιών αποσκοπούσε στην αναφορά σε μια συγκεκριμένη περίοδο του ελληνικού τραγουδιού. Η ροή του προγράμματος ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τους παρευρισκόμενους να παρακολουθούν το σύνολο των τραγουδιών που επιλέχθηκαν για τη συγκεκριμένη βραδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος