Έκκληση της Δανίας προς την Ελλάδα – Τι μας ζητούν (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μία ιδιαίτερη καμπάνια, μέσω διαδικτύου, γίνεται έκκληση από τους Δανούς προς τους Έλληνες να τους βοηθήσουν, ώστε να μην εμφανίζουν καρκίνο του δέρματος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/3B6wobiWSdc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η καμπάνια που ονομάζεται «Help a Dane» (Βοηθήστε έναν Δανό), είναι ιδέα του μη κυβερνητικού οργανισμού “Danish Cancer Society” και του ανεξάρτητου ιδρύματος TrygFonden.

Οι εμπνευστές της ζητούν από τους Έλληνες να γίνουν εθελοντές και να πάρουν υπό την προστασία τους από έναν Δανό που έρχεται στη χώρα μας για διακοπές, καθώς οι τελευταίοι δεν είναι συνηθισμένοι στον ήλιο και αγνοούν βασικούς τρόπους προστασίας από τις βλαβερές συνέπειές του.

Στο βίντεο μάλιστα, που συνοδεύει την εν λόγω καμπάνια, σημειώνεται ότι κάθε μέρα ένας Δανός χάνει τη ζωή του από καρκίνο του δέρματος.

Στην ιστοσελίδα της ενημερωτικής καμπάνιας διαβάζουμε:

Βοηθήστε έναν Δανό υπενθυμίζοντάς του να πηγαίνει στη σκιά όσο το δυνατόν συχνότερα. Πολλοί Δανοί δεν γνωρίζουν ότι ο ήλιος μπορεί να είναι δύο φορές πιο ισχυρός στο εξωτερικό απ’ ότι στη Δανία.

Βοηθήστε έναν Δανό, λέγοντάς του ότι η πιο αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο είναι ένα καπέλο ηλίου με φαρδύ γείσο και ρούχα που καλύπτουν τα μπράτσα και τους μηρούς.

Βοηθήστε έναν Δανό προσφέροντάς του αντηλιακό. Το αντηλιακό πρέπει να είναι τουλάχιστον SPF 30 και πρέπει να αλείφεται σε παχύ στρώμα.

Οι Δανοί επέλεξαν πέντε μεγάλους ταξιδιωτικούς προορισμούς και δημιούργησαν πέντε ξεχωριστά βίντεο, ένα για κάθε χώρα. Οι αγαπημένες χώρες των Δανών που έχουν επιλεγεί είναι: Ταϊλάνδη, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και φυσικά Ελλάδα.

enikos.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέντε μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών

Καταπληκτικές ήταν η Μαρία Στρατουδάκη και η Εβίτα Καραθανάση...

Μελιτζάzz 2024 – Νόστος | Αναζητώντας και ανασύροντας μνήμες από την περιπλάνηση των Τσακώνων στον κόσμο

Νόστος – Η επιστροφή στην πατρίδα, ο επαναπατρισμός. Η ανησυχία και...

Νέες Ειδικότητες στη ΣΑΕΚ Τρίπολης

Οι Ειδικότητες του παράλληλου Μηχανογραφικού για τη Δημόσια ΣΑΕΚ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο