Ενθουσιασμένος ο πρέσβης της Ιορδανίας από την "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ" (video)

Νοεμβρίου 12, 2016
Τον πρέσβη της Ιορδανίας κ. Fawwaz Al- Eitan υποδέχτηκαν σήμερα στην Πελοπόννησος ΕΧΠΟ ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.Μπουντρούκας αλλά και ο διοργανωτής της έκθεσης κ.Καραμπίκας(ALPHA EXPO).

Σε δηλώσεις του μετά την ξενάγηση στο χώρο της έκθεσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.Μπουντρούκας τόνισε: "Ξεναγήσαμε τον πρέσβη για πάνω από 5 ώρες. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Ασχολήθηκε επισταμένως με κάθε επιχείρηση και μας έφερε μάλιστα και προσκλήσεις από επιχειρηματίες της Ιορδανίας και της Αραβικής χερσονήσου που θα επισκεφθούν τη χώρα μας για να κανονίσουμε συναντήσεις με τους δικούς μας επιχειρηματίες.


Ο κ.Καραμπίκας αναφέρθηκε με τη σειρά του στη σπουδαιότητα αυτής της επίσκεψης τονίζοντας: "Η Πελοποννησος ΕΧΡΟ έχει την τιμή να φιλοξενεί σήμερα έναν καταξιωμένο άνθρωπο, η επίσκεψη του οποίου θα φέρει πολλαπλά οφέλη".


Τέλος ο πρέσβης της Ιορδανίας σε δηλώσεις του συνεχάρη τους διοργανωτές για το άρτιο αποτέλεσμα και ανέφερε: "Η συνεργασία η δική μας έχει ρίζες στο παρελθόν και πρέπει να συνεχιστεί ανάμεσα στους δύο λαούς. Η σημασία της έκθεσης λοιπόν είναι πολύ μεγάλη, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου. Η Πελοπόννησος είναι πλούσια σε θησαυρούς και είμαι χαρούμενος που θα μεταφέρω τις γνωσεις που αποκόμισα στο λαό της Ιορδανίας".

Τελευταία τροποποίηση στις 12 Νοεμβρίου 2016 %18:%Νοε

logofootermedia