That s life… Από το Βαλτεσινίκο… στο Βερολίνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι κι αν κάθε μεσημέρι κάνει ζωντανές συνδέσεις με διάφορα μέρη και συνομιλεί με πολλά πρόσωπα της επικαιρότητας μέσω της εκπομπής «LIFE» που παρουσιάζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 

Το μυαλό της Εύας Αντωνοπούλου, όταν φτάνει η Παρασκευή και πέφτει το σήμα τέλους, «ταξιδεύει» στον τόπο καταγωγής της, στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας. Η πρασινομάτα παρουσιάστρια εξηγεί στο www.touristorama.com τους λόγους…

«Κατάγομαι από το Βαλτεσινίκο Αρκαδίας το οποίο λατρεύω και το θεωρώ… συγκλονιστικό. Πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ για να χαλαρώνω και να ηρεμώ. Μου αρέσει να κάνω βόλτες μέσα στο βουνό, πεζοπορίες, να τρώω στα διάφορα ταβερνάκια και το βράδυ να ανάβω τζάκι και να χαζεύω το βουνό από το παράθυρο. Η οικογένεια μου διατηρεί σπίτι εκεί και είναι η χειμερινή μου απόδραση τα Σαββατοκύριακα. Στο χωριό πάμε για να κάνουμε «αποσυμπίεση» από όλη την εβδομάδα παρέα με τσιπουράκια και μεζέδες.
Το Βαλτεσινίκο δεν είναι καθόλου τουριστικό αλλά αν κάποιος θέλει κόσμο μπορεί να πάει στην Δημητσάνα και τη Βυτίνα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση…».

Το σύνθημα της είναι «δώσε μου εκδρομή, βόλτα και φύγαμε». Αυτό κάνει και το καλοκαίρι όπως λέει η ίδια: «Μου αρεσουν τα κυκλαδίτικα νησιά και λατρεύω τη Σίφνο που συνδυάζει και ηρεμία αλλά και… φασαρία. Μου αρέσουν πολύ οι παραλίες του νησιού παρά το γεγονός ότι δεν είναι μεγάλες και με άμμο. Η Σίφνος εχει πολύ ωραίο φαγητό και κυρίως ωραίους ανθρώπους. Μου αρέσει επίσης η Κύθνος και η Τζια… Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσει το τρίπτυχο «θάλασσα, διακοπές, ξεκούραση;»

Η Εύα Αντωνοπούλου όμως πριν φύγει για τις καλοκαιρινές τις διακοπές, κάνει τις βουτιές της στις «κοντινές παραλίες της Αττικής όπως π.χ της Σαρωνίδας και του Σουνίου. “Επίσης, επισκέπτομαι συχνά το Λαύριο για τις βραδινές εξόδους μου όπου μπορείς να βρεις ωραία εστιατόρια, τσιπουράδικα με πολύ φτηνές τιμές. Στις μέρες μας η τιμή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο…”.

«Μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα μέρη, δεν έχω κάποιο σταθερό μέρος διακοπών. Επόμενη προγραμματισμένη απόδραση δεν υπάρχει. Ίσως τα Χριστούγεννα να πάω κάπου εδώ κοντά αλλά και στο χωριό μου, το Βαλτεσινίκο». Η γνωστή παρουσιάστρια «ψηφίζει» Βερολίνο από τους προορισμούς του εξωτερικού μιας και «εντυπωσιάστηκα καθώς πρόκειται για μια πόλη πανέμορφη, φτηνή όπου όλοι κινούνται με το ποδήλατο, είναι cool, άνετοι και χαλαροί…». That s… «LIFE»…

Πυγή: touristorama.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο