Σεπτεμβρίου 09, 2017

Δωρεάν εκμάθηση πνευστών και κρουστών οργάνων από την Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου

Στη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης λειτουργούν τμήματα δωρεάν εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής.

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ που στέλνετε τα παιδιά σας στη Φιλαρμονική!
Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν την εκμάθηση κλαρινέτου, σαξοφώνου, κόρνου, τρομπέτας, τρομπονιού, τούμπας και κρουστών. Όργανο παρέχεται από τη φιλαρμονική.


Υποχρέωση των μαθητών είναι η συνέπεια στα μαθήματά τους και για τους πιο προχωρημένους μαθητές η συμμετοχή στις εκδηλώσεις και υπηρεσίες τις Φιλαρμονικής (συναυλίες, λιτανείες, παρελάσεις κλπ.)


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτουν καθημερινά τη Φιλαρμονική μας (στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο) απο τις 5-9 μ.μ.!


Η Δημοτική Φιλαρμονική ιδρύθηκε το 2001 στο Δερβένι Κορινθίας, επί δημαρχίας του τότε Δημάρχου Ευρωστίνης, κ. Δημητρίου Δούσκα.


Τον Ιούνιο του 2016 επικεφαλής του μουσικού συνόλου ανέλαβε ο κ. Παναγιώτης Παναγάκος, αρχιμουσικός μέχρι τότε της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ» (απο το 2004).


Το μουσικό σώμα συμμετείχε έκτοτε σε 20 εκδηλώσεις (10 συναυλίες, 2 παρελάσεις σε εορτασμούς εθνικών επετείων, 8 λιτανείες) σε αρκετές περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Ευρωστίνη, Ξυλόκαστρο, Κορινθο, Ναύπλιο, Ζευγολατιό κλπ) και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.


Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου στεγάζεται στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Δερβένι του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.


Υπάγεται στο Ν.Π.Δ.Δ. «Ηλίας Κατσούλης», με πρόεδρο της τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης , κ. Ηλία Ανδρικόπουλο, επί των ημερών του οποίου η Φιλαρμονική αναγεννήθηκε.

filarmoniki derbenioy.fw

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 15:17

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr