Έκλεψε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Nikitopoulos fruit (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To περίπτερο της Νikitopoulosfruit (πρότυπης μονάδας συντήρησης, τυποποίησης και διάθεσης φρούτων και λαχανικών) στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO, επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Εργασίας αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος, καθώς και ο επιχειρηματίας κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmedia%2Fset%2F%3Fset%3Da.379940449004563.1073741879.258863094445633%26type%3D3&width=500″ width=”500″ height=”685″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Τόσο ο κ.Πετρόπουλος όσο και ο κ.Κωνσταντακόπουλος δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το άρτιο αποτέλεσμα της προσπάθειας των ιδιοκτητών της εταιρείας, οι οποίοι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν μοναδικό χώρο που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στην έκθεση.

Ο υφυπουργός εργασίας εξήρε το έργο, που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην επιχείρηση, ένα έργο που αναγνωρίζεται και από εμπόρους και καταναλωτές, με αποτέλεσμα να διατηρείται η εταιρεία εδώ και τόσα χρόνια στην κορυφή του είδους της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εταιρεία είναι μια από τις μακροβιότερες επιχειρήσεις, καθώς δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1930.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο