Πίνακες επιτυχόντων ανέργων στο “Πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών” με έμφαση στις γυναίκες

Αναρτήθηκαν σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, οι Οριστικοί Πίνακες Επιτυχόντων και Απορριφθέντων για το «Πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών» με έμφαση στις γυναίκες, σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση Νο 01/2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναρτήθηκαν σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, οι Οριστικοί Πίνακες Επιτυχόντων και Απορριφθέντων για το «Πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών» με έμφαση στις γυναίκες, σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση Νο 01/2020.

Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη ανέργων που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια.

Οι επιτυχόντες θα κληθούν στη φάση αυτή του προγράμματος να συμμετάσχουν σε δράσεις συμβουλευτικής, με απώτερο στόχο να ενισχυθούν οι δυνατότητες τους για πρόσβαση στην αγορά εργασίας, μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης νέων επιχειρήσεων.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr στην ενότητα «Νέα & Ανακοινώσεις» με τίτλο “Ανάρτηση οριστικών πινάκων επιτυχόντων και απορριφθέντων ανέργων” του «Πιλοτικού Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικών Σχεδίων Ανέργων Νέων 18-29 ετών» με έμφαση στις γυναίκες.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους πίνακες με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν.

Οι επιτυχόντες άνεργοι θα ενημερωθούν από τους αρμόδιους Συμβούλους των Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ για την ένταξή τους σε ομάδα Συμβουλευτικής Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών (Σ.Α.Ε.Π.), με email στο οποίο θα πρέπει να απαντήσουν εντός τριών ημερών από την ημερομηνία αποστολής του.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λειτουργία Ειδικού Νηπιαγωγείου Λεωνιδίου στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας από την επόμενη σχολική χρονιά

Λειτουργία Ειδικού Νηπιαγωγείου Λεωνιδίου στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας από την επόμενη σχολική χρονιά. Το Ειδικό Νηπιαγωγείο θα συστεγαστεί με το Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου

3,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και την κατάρτιση ανέργων

Στην έμπρακτη στήριξη του εργατικού δυναμικού της περιοχής προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη , η νέα πράξη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα».

EUIPO: Στην Ελλάδα, τα προϊόντα παραποίησης/απομίμησης design προκαλούν ετήσιες απώλειες άνω των 340€ εκατ.

Στην Ελλάδα, τα προϊόντα παραποίησης προκαλούν ετήσιες απώλειες άνω των 340 εκατ. ευρώ. Το design επηρεάζει σημαντικά τις αγορές, ιδίως για τους νεότερους καταναλωτές.

Διαδικτυακή Εκδήλωση (15/06) | Δράσεις «ΞΕΚΙΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ» & «ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ»

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ( ΔΕΠ ) , εταίρος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ