Πελοπόννησος, Greece

Πότε «πέφτουν» Black Friday – Cyber Monday

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την τελευταία Παρασκευή του μήνα (28/11) «πέφτει» φέτος η Black Friday, και αμέσως ακολουθεί η Cyber Monday, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 1 Δεκεμβρίου 2025.

Πρόκειται για δύο ημέρες που συνοδεύονται με ενθουσιασμό και έντονο marketing σε διεθνές επίπεδο και πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει «FOMO» στους καταναλωτές, οι οποίοι μπορει να νιώσουν ότι θα χάσουν κάποια ευκαιρία αν δεν κάνουν αγορές.

Ωστόσο, είναι σημαντικό για τους καταναλωτές να παραμένουν προσεκτικοί.

Black Friday και Cyber Monday

Η βασική ομοιότητα μεταξύ των δύο ημερών είναι η πληθώρα προσφορών που μπορούν να βρουν οι καταναλωτές.
 

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η Black Friday επικεντρώνεται σε οικιακά είδη και συσκευές, αν και δεν λείπουν προσφορές κάθε είδους, ακόμα και ρούχα ή παπούτσια.

Από την άλλη η Cyber Monday είναι μια μέρα που επικρατούν τα προϊόντα τεχνολογίας gadgets, software και συνδρομές, τα οποία διετίθενται αποκλειστικά online.

Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται έρευνα αγοράς πριν από τις αγορές, ώστε να διαπιστωθεί αν οι εκπτώσεις είναι πραγματικές ή παραπλανητικές.

Παράλληλα, χρειάζεται προσοχή στις online συναλλαγές, αποφυγή ύποπτων e-shops ή προσφορών που διακινούνται αποκλειστικά μέσω κοινωνικών δικτύων και ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το σποτ του Δήμου Τρίπολης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2025 – 26

Η Τρίπολη, εορταστική, φωτεινή και όμορφη, είναι έτοιμη για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Έτοιμη για τον αποχαιρετισμό του πρώτου τετάρτου του αιώνα και για την υποδοχή των ξενιτεμένων παιδιών της, αλλά και όλων όσοι λαχταρούν να περάσουν τις Άγιες Ημέρες με αγάπη, κατάνυξη, υγεία, φως και ελπίδα. Με την Πλατεία Άρεως και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, με ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας, με τις Εκκλησίες μας να αγκαλιάζουν κάθε ανθρώπινη ψυχή και με τις υπηρεσίες του Δήμου να βρίσκονται κοντά σε κάθε πολίτη. Σας θέλουμε, σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε στην Ντρομπολίτσα του Κολοκοτρώνη, της θρησκευτικής και κοινωνικής παράδοσης, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά και να αναφωνήσουμε: «Επί γης ειρήνη» στον καινούριο, καλό χρόνο.

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στο ΔΑΚ Τρίπολης

Ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Στο παρκέ βρέθηκαν επίλεκτοι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές της Τρίπολης, οι οποίοι αντιμετώπισαν παλαίμαχους αθλητές από τις Σπέτσες και το Κρανίδι, σε μια αναμέτρηση με έντονο συγκινησιακό και κοινωνικό χαρακτήρα. Το αγωνιστικό πνεύμα, το fair play και οι όμορφες στιγμές του παρελθόντος ζωντάνεψαν ξανά, χαρίζοντας θέαμα και χαμόγελα στους παρευρισκόμενους. Αντί εισιτηρίου, οι θεατές προσέφεραν προϊόντα πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης, στηρίζοντας οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή, αποδεικνύοντας έμπρακτα το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της τοπικής κοινωνίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης, με τη δημοτική αρχή να εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους αθλητές, τους διοργανωτές και όλους τους πολίτες που στήριξαν την πρωτοβουλία. Ο φιλανθρωπικός αγώνας αποτέλεσε ένα όμορφο παράδειγμα του πώς ο αθλητισμός μπορεί να συνδυαστεί με την προσφορά και την αλληλεγγύη, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή.

Έγκριση έργου αντιπλημμυρικής προστασίας 4,55 εκατ. ευρώ στην Καλαμάτα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Δημήτρης Πτωχός: «Λύση σε ένα διαχρονικό πρόβλημα με μετρήσιμο όφελος...

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού εγκρίθηκε και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Πελοπόννησος» 2021–2027 η πράξη «Κεντρικός Συλλεκτήρας Ομβρίων Ζώνης Ι Καλαμάτας», με συνολικό προϋπολογισμό 4.550.000 ευρώ. Το έργο αφορά την κατασκευή του κεντρικού συλλεκτήρα παροχέτευσης ομβρίων και δευτερευόντων αγωγών στη Ζώνη Ι της Καλαμάτας, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων που επηρεάζουν την

Δημήτρης Πτωχός: «Οι ευρωπαϊκές πολιτικές πρέπει να μεταφράζονται σε απτά αποτελέσματα για τους πολίτες»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, Β΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), συμμετείχε στις εργασίες της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 10 και 11 Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο της συνόδου συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Περιφερειών, με έμφαση στη συνοχή, την ανθεκτικότητα και τον
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ