Η UPL Ltd., Χρυσός Χορηγός στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η UPL ltd, ως χρυσός χορηγός, δίνει παλμό στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPΟ», την έκθεση που αποτελεί σημείο αναφοράς στον αγροτικό κλάδο συμβάλλοντας ουσιαστικά στο «άνοιγμα» νέων αγορών για την ελληνική αγροτική παραγωγή. 

Η UPL Ltd. είναι παγκόσμιος πάροχος βιώσιμων γεωργικών προϊόντων και λύσεων. Αποστολή τους είναι να κάνουν κάθε προϊόν διατροφής περισσότερο βιώσιμο και να εξασφαλίσουν ότι οι καταναλωτές απολαμβάνουν ασφαλή, υγιή και θρεπτικά τρόφιμα. Χτίζουν ένα δίκτυο που επαναπροσδιορίζει τη βιωσιμότητα, τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και λειτουργεί ένας ολόκληρος κλάδος – ανοιχτοί σε καινούριες ιδέες, στην καινοτομία και σε νέες λύσεις.

Οι 4 βασικοί πυλώνες που οδηγούν τις ενέργειές τους:

  • Αύξηση της Παραγωγής: Οι λύσεις της UPL βοηθούν στην αύξηση της απόδοσης των καλλιεργειών, εξασφαλίζοντας υψηλότερες παραγωγές στους αγρότες.
  • Προστασία των Καλλιεργειών: Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα και οι βιο-λύσεις της εταιρείας,  προστατεύουν και ενισχύουν τις καλλιέργειες από ασθένειες και εχθρούς, συμβάλλοντας στη διατήρηση της ποιότητας του τελικού προϊόντος.
  • Βιώσιμη Γεωργία: Η UPL προωθεί και ενισχύει τη βιώσιμη γεωργία. Με στοχευμένες αειφόρες λύσεις, που προστατεύουν τις καλλιέργειες, βελτιώνουν την υγεία του εδάφους, προσδίδουν ευρωστία στο φυτό και αυξάνουν τις αποδόσεις.. 
  • Υποστήριξη Παραγωγών: Η UPL παρέχει τεχνική υποστήριξη στους παραγωγούς, με σκοπό να τους βοηθήσει να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για  μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Συνολικά, η UPL Hellas προσφέρει λύσεις που βελτιώνουν την απόδοση των καλλιεργειών, προστατεύουν το περιβάλλον και υποστηρίζουν τους παραγωγούς στην επίτευξη βιώσιμης γεωργίας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 10 έως τις 14 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι τις καθημερινές  16.00 – 21.00 και το Σαββατοκύριακο 10.00 – 21.00, στο κτίριο  ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Στην ιστοσελίδα: www.peloponnisosexpo.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την Έκθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο