ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος Β. Κυνουρίας«Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας»

«Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας»

Πραγματοποιήθηκε χθες, 1 Δεκεμβρίου, η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α., στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν τα εξής προϊόντα βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, όσπρια, ζυμαρικά, φρούτα, πατάτες, φέτα, ρύζι, είδη προσωπικής υγιεινής, παιδικές τροφές, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, ελαιόλαδο, καθαριστικά, τοματοπολτό. Ωφελήθηκαν συνολικά 90 οικογένειες.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς για τον τρόπο και τον τόπο διανομής και κατά την προσέλευσή τους προσκόμισαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παραλαβή των προϊόντων. Κατά τη διάρκεια της διανομής τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Μέσα στο Δεκέμβριο θα διενεργηθεί και δεύτερη διανομή προϊόντων στους δικαιούχους.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει όλη η ανθρωπότητα εμείς θα σταθούμε με κάθε μέσο στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο