Βάσεις 2016: Επτά στους δέκα πέρασαν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επτά στους δέκα υποψηφίους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων πέρασαν σε κάποια Σχολή σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Ν. Φίλης σε συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2016.

Συγκεκριμένα από τους 105.548 υποψηφίους οι 72.973 εισάγονται σε Πανεπιστήμια, Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού.

Ο υπ. Παιδείας υποστήριξε ότι τα αποτελέσματα των Βάσεων ανακοινώνονται νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Τόνισε δε ότι γίνονται συζητήσεις για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, μέσα από ένα νέο σύστημα επιλογής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. «Μιλάμε για μια αναμόρφωση του λυκείου, που θα εξουδετερώνει σχήματα εκτός του σχολείου», σημείωσε.

iefimerida.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο