Πρόσκληση για την παρουσίαση του προγράμματος «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, Ένα πρόγραμμα ζωής»

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του προγράμματος «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, Ένα πρόγραμμα ζωής», η οποία θα γίνει την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30, στην πλατεία Χριστίνας Λαζάρου – Δαλιάνη της Κοινότητας Άστρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του προγράμματος «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, Ένα πρόγραμμα ζωής», η οποία θα γίνει την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:30, στην πλατεία Χριστίνας Λαζάρου – Δαλιάνη της Κοινότητας Άστρους.

Το πρόγραμμα αφορά στην ανίχνευση των παραγόντων κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και τα άλλα καρδιοαγγειακά νοσήματα, στον πληθυσμό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Εστιάζει τόσο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου, όσο και στη συγκέντρωση και επεξεργασία δεδομένων που θα δώσουν ώθηση στην επιστημονική έρευνα για τα συγκεκριμένα νοσήματα και θα ανοίξουν νέους δρόμους στις πολιτικές υγείας.

Αποκλειστικός χορηγός του προγράμματος είναι η Επιτροπή «Ελλάδα 2021». 

Για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάζονται η Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Ελληνικός Οργανισμός Εγκεφαλικών Επεισοδίων, το Κέντρο Υγείας Άστρους και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της, απευθύνοντας χαιρετισμό, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.  

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απολύτως δωρεάν και καλούμε όλους τους μόνιμους κάτοικους του Δήμου να συμμετάσχουν αφού πρόκειται κυριολεκτικά για Ένα πρόγραμμα ζωής!

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης