Έρχεται.. η 4η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας | Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, η 4η Γαλάζια Νύχτα θα σημάνει την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου στην Καλαμάτα και την περιοχή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, η 4η Γαλάζια Νύχτα θα σημάνει την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου στην Καλαμάτα και την περιοχή της.

Θα είναι μια βραδιά με …νυχτερινό μπάνιο, μεταξύ άλλων, και με σκοπό την ψυχαγωγία των Καλαματιανών και των επισκεπτών, την προβολή της περιοχής, την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης, καθώς και την τόνωση της κίνησης στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αυτής της περιοχής, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος μιλώντας σε δημοσιογράφους την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

nikas galazia nyxta

Τη Γαλάζια Νύχτα διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνέχεια των τριών πολύ επιτυχημένων εκδηλώσεων κατά τα προηγούμενα έτη.

Επίκεντρα της 4ης Γαλάζιας Νύχτας / 2019 θα είναι 3 σημεία στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας και της περιοχής της:

1. Κεντρική προκυμαία λιμένα Καλαμάτας

2. Χώρος έναντι Ιερού Ναού Ανάστασης

3. Δημοτικό parking οδού Ναυαρίνου.

Εκτός από το νυχτερινό μπάνιο, η βραδιά περιλαμβάνει πάρτι από τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, μουσική από συγκροτήματα και DJ, καθώς και κλήρωση δώρων.

Θα ληφθεί μέριμνα για θέματα υγιεινής και ασφάλειας, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με όλους τους Φορείς και ιδίως με την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμενικό Σώμα.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης