Διανομή τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσεως στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Πύλου Νέστορος

Είδη οικιακής χρήσεως και τροφίμων διανεμήθηκαν σήμερα στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής, δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είδη οικιακής χρήσεως και τροφίμων διανεμήθηκαν σήμερα στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής, δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε διανομή στην Πύλο και την Κορώνη. Οι δικαιούχοι του προγράμματος παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη επίσημου εγγράφου, όπου αναγράφεται ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος δήλωσε: «Προσπαθούμε πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να συμβάλουμε τα μέγιστα σε αυτή την παρατεταμένη οικονομική κρίση, στηρίζοντας σε κάθε περίπτωση τις ευπαθείς ομάδες και όσους το έχουν ανάγκη.»

Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, υλοποιεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΝΑ-FEAD) σε συνεργασία με το Δήμο Πύλου- Νέστορος.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης