
Ένα «σάλτο» πριν τη βουτιά στην πισίνα βρίσκεται ο ΚΟΑΤ. Στα τελευταία οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα αφού υπογράφηκε και το Μνημόνιο Συνεργασίας για το Κοινωνικό Πρόγραμμα με το Δήμο Τρίπολης, ο οποίος ολοκληρώνει τις εργασίες που θα εξασφαλίσουν την άρτια και πολύ καλή λειτουργία της πισίνας.
Σε αναμονή αυτών ο ΚΟΑΤ βρίσκεται στο στάδιο των τελευταίων οργανωτικών διεργασιών για την εξασφάλιση της παροχής της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα μέλη μας, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 30.
Η κολύμβηση, όπως έχει διαπιστωθεί από ερευνητικές και άλλες εργασίες, εξασφαλίζει υγεία και ευεξία στους ασκούντες τη δραστηριότητα αυτή και ειδικά στα παιδιά, περιορίζοντας τις ασθένειες, βελτιώνοντας το αναπνευστικό, δημιουργώντας γερούς οργανισμούς.
Πριν επανέλθουμε με νεότερη πληροφορία για το φετινό μας πρόγραμμα, το μήνυμά μας συνοψίζεται στη διάδοση των θετικών αποτελεσμάτων από την κολύμβηση τόσο ως άθλημα, όσο και ως δραστηριότητα χαλάρωσης και ευεξίας.
Καλή χρονιά και σε πολύ λίγες μέρες και ώρες τα νεότερα.
Για το ΔΣ του ΚΟΑΤ
Η Πρόεδρος
Χριστίνα Καλαθά.

