Ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, το Κέντρο Υγείας Τρίπολης και τον Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Αρκαδίας, πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 09:30 – 14:00, ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας Τρίπολης (2ο χλμ Τρίπολης-Σπάρτης), στην Τρίπολη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας κ. Κώστας Μανδρώνης συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία καθώς και αρκετοί υπάλληλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αίμα έδωσαν επίσης ο Δ/ντης Δημόσιας υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Σωτήρης Καμαρινόπουλος

και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης, Ρένος Πετρόπουλος.

Στην εθελοντική αιμοδοσία καλούνται να συμμετάσχουν όσοι υπάλληλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου επιθυμούν καθώς και κάθε συμπολίτης μας, ώστε με αυτή την ανιδιοτελή προσφορά να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος που διατηρεί το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, αλλά και η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Ελλάδα για την Εθνική Κοινωνική Συμφωνία η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Roxana Minzatu

Επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποιεί αύριο, Πέμπτη, η Επίτροπος Απασχόλησης και Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Roxana Minzatu, μετά από πρόσκληση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκης Κεραμέως, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ψήφιση της ιστορικής Εθνικής Κοινωνικής Συμφωνίας για την ενίσχυση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας από την Ολομέλεια της Βουλής. Αξίζει να

Αποκατάσταση και καθαρισμός ποταμών και ρεμάτων στην Ερμιονίδα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ