Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και εντείνοντας τις προσπάθειές του για τη μείωση της χρήσης του πλαστικού και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, προχώρησε σε πρώτο στάδιο, στην προμήθεια επαναχρησιμοποιούμενων πάνινων τσαντών…

Την απόφαση συγκρότησης των επιτροπών καταγραφής και διαπίστωσης ζημιών των επιχειρήσεων από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018 στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας υπέγραψε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Ξεκίνησαν σήμερα οι γεωτρήσεις για το έργο «Αλιευτικό Καταφύγιο Αγίων Θεοδώρων» του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.
Την 18η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 6:00 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) για τη συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων.
Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων σας καλεί όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου άνωθεν του Πολυϊατρείου) της Δημοτικής Κοινότητας, στις 23 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 για Τακτική Συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων…
Την 17η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) για τη συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων.
Η Πανελλήνια Ρινολογική Εταιρεία και η Πανελλήνια Ωτορινολαρυγγολογική Εταιρεία Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, διοργανώνουν  εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού με θέμα: “ Δράση ενημέρωσης του κοινού για την αλλεργική ρινίτιδα τις μεθόδους διάγνωσης…

Ολοκληρώθηκε η Πελοπόννησος 2018 στο λιμάνι της Κορίνθου. Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι εκθέτες από την οργάνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 14:54

Αυτοψία στον Σχίνο Λουτρακίου, περιοχή που επλήγη έντονα από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Κώστα Παντελέου, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πισίων Γιάννη Γκίκα, υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Υποδομών και του Δήμου, αντίστοιχα.

Αυτοψία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργου Δέδε στις πληγείσες περιοχές του Σχίνου Λουτρακίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 17:10
Σελίδα 1 από 48

logofootermedia