Συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  20η  Φεβρουαρίου 2018, ημέρα  Τρίτη και ώρα 14:30 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  8  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Με πρωτόγνωρους ρυθμούς χάνεται η παράκτια ζώνη σε τμήμα του Κορινθιακού κόλπου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 17:25
Το έργο αφορά στον εκσυγχρονισμό του συνόλου των Η/Μ εγκαταστάσεων των γεωτρήσεων, αντλιοστασίων και δεξαμενών ύδρευσης για τον τηλε-έλεγχο, την αυτοματοποίηση λειτουργίας τους και τον έλεγχο διαρροών προϋπολογισμού 1.811.556,00 ευρώ.
Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων στο πλαίσιο των Aποκριάτικων εκδηλώσεων δίνει έμφαση και στην παράδοση, αναβιώνοντας έθιμα των Αποκριών.
Για πρώτη φορά απο ιδρύσεως της, η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου θα συνοδεύσει το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018 την λιτανεία της Ιερής Εικόνας του πολιούχου Αγίου του Ξυλοκάστρου, Αγίου Βλασίου, στο Ξυλόκαστρο.
Συνάντηση εργασίας ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου πραγματοποίησαν την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Μαυροειδής με τον εκπρόσωπο του γραφείου του Υπουργού Επικρατείας…
Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Λουτρακιώτικο Καρναβάλι 2018.
Προγραμματική Σύμβαση για το έργο "Προστασία Πρανών και Ασφαλής Διέλευση Οχημάτων στην Παραλιακή οδό Σχίνος - Αλεποχώρι" υπέγραψε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης. 
Με μεγάλη ένταση συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων την περίοδο των Αποκριών με την αγωνία να κορυφώνεται για τη συναυλία που θα ακολουθήσει μετά την μεγάλη παρέλαση αρμάτων…
Σελίδα 1 από 35

logo 

Please publish modules in offcanvas position.