ΑρχικήΤουρισμόςΤαξίδιαΤο φαντασμαγορικό Πλεκτό Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Θυμιανά της Χίου

Το φαντασμαγορικό Πλεκτό Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Θυμιανά της Χίου

Ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα απόλαυσαν το βράδυ του Σαββάτου όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Φατούρου στα Θυμιανά της Χίου όπου εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο Πλεκτό χωριό.

[iframe width=”1903″ height=”698″ src=”https://www.youtube.com/embed/uwHb0EglPcg” title=”Το φαντασμαγορικό Πλεκτό Χριστουγεννιάτικο χωριό στα Θυμιανά της Χίου” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ένα μοναδικό χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολύχρωμα πλεκτά σχέδια, πλεκτούς Καρυοθραύστες, πλεκτούς χιονάνθρωπους αλλά και πλεκτούς Καλικάντζαρους που έπλεξαν με πολύ μεράκι οι γυναίκες του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Ομίλου Θυμιανών (ΜΕΟΘ).

Το εντυπωσιακό πλεκτό χωριό φωταγωγήθηκε με χιλιάδες λαμπιόνια ενώ βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα στους επισκέπτες. Παράλληλα τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε ποικίλες δραστηριότητες αλλά και να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη που τους προσέφερε δώρα.

20221210 plekto xorio 7

20221210 plekto xorio 8

20221210 plekto xorio 15

20221210 plekto xorio 20

Μετάβαση στο περιεχόμενο