Navarino Challenge – Dean Karnazes στην Πύλο

Σε ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια της Ελλαδας, στην Πύλο, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι κολυμβητικοί αγώνες στο πλαίσιο του τριήμερου αθλητικού δρώμενου Navarino Challenge, με Πρεσβευτή τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μαραθωνοδρόμο Dean Karnazes.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια της Ελλαδας, στην Πύλο, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι κολυμβητικοί αγώνες στο πλαίσιο του τριήμερου αθλητικού δρώμενου Navarino Challenge, με Πρεσβευτή τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μαραθωνοδρόμο Dean Karnazes.

dean karnazes

Διοργανωτής των εκδηλώσεων είναι η Active Media, με την υποστήριξη της Costa Navarino, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του Χαροκοποίου Πανεπιστημίου, του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του Δημου Τριφυλίας.

Από το πρωί μαζεύτηκε αρκετός κόσμος στην πλαζ της Πύλου, όπου ήταν το σημείο αφετηρίας και τερματισμού των κολυμβητικών διαδρομών, είτε για να συμμετάσχει στους αγώνες είτε για να τους παρακολουθήσει. Πρεσβευτής των κολυμβητικών αγώνων ήταν ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Κολύμβηση Σπύρος Γιαννιώτης. Τα πολλά μποφόρ δεν σταθηκαν εμπόδιο στους ικανούς αθλητές να κολυμπήσουν την απόσταση του ενός μιλίου, τερματίζοντας στην Πλαζ της Πύλου, όπου ο κόσμος τους καταχειροκρότησε.

navarino chal

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φουρτουνιασμένη θάλασσα αψήφισαν και οι μικροί συμμετέχοντες, οι οποίοι διένυσαν την απόσταση του μισού μιλίου, εντυπωσιάζοντας γονείς και θεατές.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή μεταλλίων στους αθλητές και με την επίδειξη αγώνα με σκάφη τύπου Optimist και Laser από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Πύλου «Νέστωρ», ο οποίος μαζί με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου «ΣΕΤΑΠ», υποστήριξαν τη σημερινή διοργάνωση.

Οι δραστηριότητες δεν τελιώνουν εδώ, καθώς αύριο θα πραγματοποιηθεί ο Ημιμαραθώνιος 21,1 χιλιομέτρων για τους ενήλικες, με αφετηρία και τερματισμό την Costa Navarino και παραλιακή κατεύθυνση προς την Πύλο, ενώ η διαδρομή σε πολλά χωμάτινα σημεία της θα είναι περιμετρική της Βοϊδοκοιλιάς. Για τους μικρούς αθλητές θα διεξαχθεί αγώνας τρεξίματος, με απόσταση το 1 χιλιόμετρο, μέσα στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης