Δακρυγόνα στην Τρίπολη και διακοπή (pics)

Καθυστέρησε για περίπου ένα τέταρτο η σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο στην Τρίπολη. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εκτός γηπέδου και ο Ζαχαριάδης γύρισε στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθυστέρησε για περίπου ένα τέταρτο η σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο στην Τρίπολη. Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων εκτός γηπέδου και ο Ζαχαριάδης γύρισε στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες. 

Καθυστέρησε για περίπου ένα τέταρτο η σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Αστέρα απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου μια ομάδα οπαδών επιχείρησε να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Οι άνδρες της Αστυνομίας στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν το «ντου» έριξαν δακρυγόνα με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική τόσο για τους παίκτες όσο και για τους οπαδούς που βρίσκονταν στις κερκίδες.

Έτσι, ο Ζαχαριάδης πήρε τις ομάδες και επέστρεψε στα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει από τα χημικά η ατμόσφαιρα.

{gallery}dakrigona_tripoli{/gallery}

sport-fm.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής...

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια σε Παλαιοπαναγιά και Καρυές

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για την Άνοια, που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σπάρτης και το Κέντρο Ημέρας για

ASTΕRAS AKTOR: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Νέα προκήρυξη για το έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στην προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Λειτουργική αναβάθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου του Δήμου Καλαμάτας». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά