Για πρώτη φορά από καταβολής της Α’ Εθνικής, οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος γκέλαραν μαζί, χωρίς μάλιστα να καταφέρουν να σκοράρουν!
Το 0-0 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, το 0-0 του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στην Τούμπα, η ήττα με 1-0 του Ολυμπιακού στη Λάρισα και το 0-0 της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, στέρησαν βαθμούς από τους τέσσερις μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως πέρα αυτό, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι κανείς τους δεν κατάφερε να σκοράρει.
Ψάξαμε και βρήκαμε την απόδοση του στοιχήματος, να μην καταφέρει καμία από τις 4 μεγάλες ομάδες να σκοράρει και η αλήθεια είναι ότι μας έπιασε… ζάλη από το νούμερο!
Συγκεκριμένα, αν κάποιος είχε ποντάρει 1 ευρώ για αυτό τον συνδυασμό αποτελεσμάτων, θα κέρδιζε το ποσό των 2,500 ευρώ!
Δεν γνωρίζουμε αν κάποιος έχει παίξει αυτό το ακραίο σενάριο που την 5η αγωνιστική που μας πέρασε πήρε σάρκα και οστά για πρώτη φορά στην ιστορία της Super League.
contra.gr




