Μποροβήλος: «Μας είναι αδιάφορο ένα τέτοιο αίτημα»

Τη θέση του Αστέρα Τρίπολης όσον αφορά το αίτημα που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός πριν από την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μποροβήλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη θέση του Αστέρα Τρίπολης όσον αφορά το αίτημα που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός πριν από την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μποροβήλος.

Τη θέση του Αστέρα Τρίπολης όσον αφορά το αίτημα που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός πριν από την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου γνωστοποίησε ο Δημήτρης Μποροβήλος.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της αρκαδικής ΠΑΕ τόνισε: «Συμμετείχαν ομάδες από την πρώτη κατηγορία και πιστεύω ότι θα γίνουν καλοί αγώνες. Στόχος του Αστέρα είναι η κατάκτηση του Κυπέλου. Μας είναι αδιάφορο ένα τέτοιο αίτημα. Αν αποφασίζαμε οι εκπρόσωποι, τότε θα το αποδεχόμασταν. Πάντα στόχος μας είναι η παρουσία μας στον τελικό».

 

sport-fm.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης