Παράσχος: Γιατί όχι τελικό;

Ο Γιώργος Παράσχος εμφνανίστηκε πολύ ευχαριστημένος στην συνέντευξη τύπου, μετά την νίκη της ομάδας του επί του Εργοτέλη με 4-1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιώργος Παράσχος εμφνανίστηκε πολύ ευχαριστημένος στην συνέντευξη τύπου, μετά την νίκη της ομάδας του επί του Εργοτέλη με 4-1.

«Καταρχάς συγχαρητήρια στα παιδιά. Έδειξαν σοβαρότητα, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, όπως και στο πρώτο ματς στο οποίο ήμασταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει την πρόκριση. Και σήμερα όμως έμεινα ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Οχι, όμως και από το δεύτερο. Επαναπαυθήκαμε και ξυπνήσαμε από το γκολ του αντιπάλου. Κάναμε κάποιες αλλαγές σε παίκτες που θέλαμε να ξεκουράσουμε για την Κυριακή. Φτάσαμε όμως στην πρόκριση που είναι μια επιτυχία που αντανακλά στα παιδιά και θα μας δώσει και ψυχολογία για τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος», ανέφερε ο προπονητής των Αρκάδων. 

Παράλληλα, είπε πως μια αντίπαλος δεν είναι… απαγορευτική για τα όνειρα τελικού. «Αν δούμε την κλήρωση, οι μεγάλες ομάδες θα ψάχνουν τον Αστέρα αλλά κι εμείς έχουμε στο μυαλό μας μια επιλογή που αν θα μας έρθει μπορούμε να την παλέψουμε. Θα την αποκαλύψουμε μετά το παιχνίδι. Αλλά νομίζουμε ότι κόντρα σε μια ομάδα θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες », ανέφερε. 

Για το γκολ που δεν απέφυγε να δεχτεί ξανά η ομάδα του είπε: «Ένας προπονητής μπορεί να διορθώσει πολλά στην ομάδα, αλλά να μπορέσει να δείξει στον παίκτη του το πως θα πετύχει ένα γκολ, δεν μπορεί να το κάνει. Είναι πέρα από τις δυνατότητές του και δεν μπορεί στο μυαλό των ποδοσφαιριστών. Μπορείς να το οργανώσεις αλλά δεν μπορείς να στείλεις εσύ την μπάλα στα δίχτυα. Θα αναφερθώ στο γκολ που δεχτήκαμε σήμερα. Το δεχτήκαμε με τον ίδιο παίκτη που έχασε τον παίκτη του κόντρα στον Ατρόμητο παρά την εμπειρία του. Μιλάω για τον Άνχελ. Και με τον Ουάρντα περίμενα μια καλύτερη αντιμετώπιση. Αν δεν μπορείς να πάρεις μια κεφαλιά παρεμπόδισε τον αντίπαλο να μην την πάρει κανείς από τους δύο. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Όταν τα κάνουν αυτά τα λάθη έμπειροι παίκτες, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αυτά δεν διδάσκονται». 

Τέλος, για το αν αναμένει επιστροφές στο ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή, είπε: «To καλό είναι ότι επιστρέφει σίγουρα ο Ματίας με τον Παναιτωλικό. Και ο Μανιάς θα επιστρέψει. Ο Μουνάφο νομίζω θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο, πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος μετά το ματς με την Ξάνθη».

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης