Μαντινειακός-Δόξα Μεγαλόπολης 2-2

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο των Φιλικών , Μαντινειακός και Δόξα Μεγαλόπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο των Φιλικών , Μαντινειακός και Δόξα Μεγαλόπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Αποστολόπουλου από κοντά μετά από ωραία επέλαση του Μπούσγα  και ωραία μπαλιά στο 15΄.

Ο Μαντινειακός μπήκε καλύτερα  στο πρώτο μέρος εκμεταλλευόμενος το κακό ξεκίνημα της Δόξας. Μετά το γκολ οι Μεγαλοπολίτες φάνηκαν δραστήριοι κάνοντας φάσεις στο 26΄ με το σουτ του Παπαδόπουλου που πέρασε άουτ. Στο 27΄ ο Πάζι μπήκε στην περιοχή , έπιασε σουτ και η μπάλα πήγε λίγο άουτ. Φάουλ του Παπαδόπουλου πήγε άουτ στο 31΄. Άλλο ένα φάουλ του ιδίου παίκτη πήγε στην αγκαλιά του Δημητρίου. Στο 34΄ ο Δημητρίου έπεσε στα πόδια του Λαμπρόπουλου και έσωσε την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία του Πάζι.  Στο 51΄δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Δημητρέλης πετάχτηκε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ!

Στην συνέχεια η Δόξα ανέβασε την απόδοση της και έκανε  ευκαιρίες στο 53΄, 56΄, 62΄, 68΄και ακολούθως είχε 2 δοκάρια στο 70΄με τον  Γ. Αλεξανδρή και 76΄ με τον Παπαδόπουλο.

Η διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος ήλθε με τα γκολ του Παναγιωτόπουλο στο 85΄ που έκανε το 1-1 και τα πέναλτι των Παπαδόπουλου 1-2 στο 90΄ και του Μπούσγα στο 94΄.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα κ. Κόκκορη.

Μαντινειακός:Δημητρίου,Πριόβολος,Γαβαλάς,Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Παναγούλιας, Φουρικιώτης, Μπούσγας, Αποστολόπουλος, Πάζι, Τζαβαλάς( 77΄Παπαγεωργίου)

Δόξα Μεγαλόπολης : Δημητρέλης, Γ. Αλεξανδρής, Γιαννόπουλος, Γιαννακούλιας, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Χασάλλα, Λαμπρόπουλος (91΄Ριπάϊ). Σταθούρος, Παπαδόπουλος, Ν. Αλεξανδρής

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης