Απογοητευτικός ο Αστέρας, αποδοκιμασίες και ένταση στο γήπεδο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ήττα από την νεοφώτιστη ομάδα της Λαμίας γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης απογοητεύοντας το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Δεύτερη εντός έδρας ήττα σε τρία ματς για τους Αρκάδες που αποδοκιμάστηκαν.

Η ομάδα της Τρίπολης προβλημάτισε σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς με την απόδοση της και δέχθηκε 3 γκόλ ενώ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της.

Η Λαμία προηγήθηκε  με τον Πίτι να εκτελεί το κόρνερ, η μπάλα να περνά από όλους και ο Όμο με προβολή στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων έχοντας εξουδετερώσει τον Πασαλίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 στο 6′ λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα ο Αστέρας θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά στάθηκε άτυχος καθώς η κεφαλιά του Καλτσά κατέληξε στο δοκάρι. Στο 25′ Ο Ισπανός της Λαμίας Πίτι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη διπλασιάζοντας τα τέρματα της Λαμίας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να τριπλασίασει τα τέρματα της με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Βραζιλιάνο Βάντερσον στο 80′.

To μόνο που κατάφερε ο Αστέρας ήταν να πετύχει ένα γκολ, με τον Καλτσά να εκτελεί κόρνερ και ο Πασαλίδης ολομόναχος στο κέντρο της “κυανόλευκης” άμυνας να πιάνει την κεφαλιά κάνοντας το 1-3.

Στο τέλος του αγώνα ακούστηκαν αρκετές αποδοκιμασίες από τους φίλους της ομάδας της Τρίπολης που ήταν εμφανώς δυσαρεστημένοι με το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα τους και βεβαίως απο το τελικό αποτέλεσμα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας ταξιδεύει στο Καραϊσκάκη για να παίξει με τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

03:04:56

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Tyros Run.24 – George Marneris

H Κοιν.Σ.Επ Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ σε συνεργασία με την...

Το Εθνικό Βραβείο Ιατρικής Κλινικής Αριστείας 2023, στην Αγγλία, απονεμήθηκε στον Ζαχαρία Τσιαμούλο

Νίκος Τσιαμούλος: Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια σημαντική...

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬%  με το ποσό  του 𝟭.𝟮𝟵𝟮.𝟰𝟮𝟰,𝟬𝟬 €, για την υλοποίηση του έργου: «𝝙𝞀ά𝞂𝝴𝝸ς...

Ο 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼 πέτυχε την ένταξη και χρηματοδότησή του 𝞂𝝴 𝝿𝝾𝞂𝝾𝞂𝞃ό 𝟭𝟬𝟬%  με το ποσό  του 𝟭.𝟮𝟵𝟮.𝟰𝟮𝟰,𝟬𝟬 €, για την υλοποίηση του έργου: «𝝙𝞀ά𝞂𝝴𝝸ς 𝝭𝝶𝞅𝝸𝝰𝝹𝝾ύ 𝝡𝝴𝞃𝝰𝞂𝞆𝝶𝝻𝝰𝞃𝝸𝞂𝝻𝝾ύ 𝞃𝝾𝞄 𝝙ή𝝻𝝾𝞄 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼» στα πλαίσια της Πρόσκλησης με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ» του Προγράμματος Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2021-2027 του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η χρηματοδότηση και υλοποίηση του έργου αφορά:
00:00:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο