Κλείνει πανηγυρικά η φετινή σεζόν για τον Παναρκαδικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. Τρίπολης ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς ( ιδιαίτερα το μεγάλο χορηγό – επιχειρηματία κ. Θεόδωρο Πόκα  ) όλους τους φιλάθλους, τον προπονητή Σπύρο Λαγό, το Γενικό Αρχηγό Χρήστο Μιχαλόπουλο και τον καθένα ποδοσφαιριστή ξεχωριστά για την επίτευξη και των τριών φετινών στόχων της ομάδας ( πρωτάθλημα, κύπελλο και άνοδο στη Γ Εθνική ).
Η αγωνιστική χρονιά “κλείνει” πανηγυρικά για την ομάδα του Παναρκαδικού την Κυριακή 26/5/24 στο Δημοτικό Στάδιο Κρεστένων στο οποίο θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή ΕΠΣ Ηλείας Α.Ο. Ξενοφών αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.
 
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
 
Με απόφαση της ΕΠΟ η ώρα έναρξης όλων των αγώνων του 5ου Ομίλου για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική άλλαξε και οι αγώνες της Κυριακής 26/5/24 θα ξεκινήσουν στις 16.15
 
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
 
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Παναρκαδικού θα ναυλώσει για μια ακόμη φορά λεωφορείο για τη μετακίνηση των φιλάθλων του Παναρκαδικού στο Δημοτικό Στάδιο των Κρεστένων για την παρακολούθηση του αγώνα της ομάδας μας με τον Α.Ο.Ξενοφών.
Οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι  θα πρέπει να βρίσκονται στις 13:00 το μεσημέρι πίσω από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία της Τρίπολης για να επιβιβαστούν στο λεωφορείο για τα Κρέστενα.
 
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟ
 
Με κοινή ανακοίνωσή τους η Διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού συμπαραστέκονται στη δοκιμασία που περνά αυτό τον καιρό η οικογένεια του ποδοσφαιριστή Τάκη Παπαλάμπρου με την ασθένεια της μητέρας του. Σύσσωμη η οικογένεια του Παναρκαδικού εύχεται στον Τάκη Παπαλάμπρο όλα να πάνε καλά και σύντομα να επιστρέψει στην ομάδα μας.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
 
Τέλος η Διοίκηση του Παναρκαδικού ευχαριστεί την ΕΠΣ Αρκαδίας για τις ευχές και τα συγχαρητήρια που έστειλε με επίσημη επιστολή στην ομάδα με αφορμή την άνοδο στη Γ Εθνική. 
Η Διοίκηση της ομάδας της Τρίπολης υπογραμμίζει ότι στη νέα αγωνιστική χρονιά ο Παναρκαδικός θέλει όλους τους τοπικούς φορείς δίπλα του για να συνεχίσει να γράφει ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Προύντζος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κωνσταντινόπουλος: Τον κ. Μητσοτάκη τον τιμώρησε ο κόσμος (vid)

Βασικά σημεία της συνέντευξής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον τηλεοπτικό...

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα στα ΕΠΑΛ

Σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν...

Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 17:00, ξεκινά η...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο