Η ΑΕ Σπάρτης στην Γ’ Εθνική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρελό γλέντι μέσα στο γήπεδο του Περιστερίου και τις εξέδρες από τους παίκτες και τους οπαδούς της Σπάρτης, μετά το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή Γιάχο, που βρήκε την ΑΕ Σπάρτη να κατακτά την άνοδο στη Γ’ Εθνική, νικώντας την Κυπαρισσία με 3-2.

Ολοι οι παίκτες και ταμέλη της τεχνικής ηγεσίας έγιναν ένα κουβάρι, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στα επίσημα του γηπέδου δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια, πανηγύριζοντας και εκείνος έξαλλα την κατάκτηση της ανόδου.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το γήπεδο, αφού την ίδια ώρα είχε ξεκινήσει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης από την πλευρά τους πήγαν στην εξέδρα, πέταξαν τις φανέλες τους στον κόσμο και στη συνέχεια όλοι μαζί έκαναν το καθιερωμένο «ΟΛΕ», με το οποίο γλέντησαν την τεράστια επιτυχία.

Ήταν μια πρόκριση για γερά νεύρα αφού η Σπαρτιατική φάλαγγα γύρισε το παιχνίδι στο Β’ ημίχρονο σημειώνοντας 3 γκόλ.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο http://www.notospress.gr/article.php?id=22387

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο