Με γκολ του Τέλη Σαλαπάτα ο Παναρκαδικός κέρδισε τη Δόξα Μεγαλόπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με γκολ του Τέλη Σαλαπάτα ο Παναρκαδικός κέρδισε με 1-0 τη Δόξα Μεγαλόπολης και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmedia%2Fset%2F%3Fset%3Da.366267863705155.1073741874.258863094445633%26type%3D3&width=500″ width=”500″ height=”627″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Ο Παναρκαδικός και η Δόξα Μεγαλόπολης αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές και αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους,  με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν πολλούς παίχτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις τον ομάδων τους.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας με τον Παναρκαδικό να παίρνει τη νίκη και να συνεχίζει στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τελικά την πρόκριση στο τριφύλλι πέτυχε ο Τέλης Σαλαπάτας έπειτα από ασίστ του αδερφού του Παναγιώτη στο 75ο λεπτό και ήταν αρκετό για τους πράσινους για να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Χουστουλάκης, Βουτσελάς, Καλύβας, Μπίσσιας, Αρδάμης (82′ Σταθουλόπουλος), Μέλλος (74′ Αρ. Σαλαπάτας), Δήμος, Κολιόπουλος, Π. Σαλαπάτας, Γκρόσιος (57′ Καδάς)

Δόξα Μεγαλόπολης:Ρούτσης, Αθανασιάδης (51′ Κατσαρός), Γ. Αλεξανδρής, Βασιλείου, Γιαννόπουλος, Μανιός, Γκ. Πέπα, Κ. Ασημακόπουλος, Θ. Ασημακόπουλος, Πρίκας (69′ Ν. Λυμπερόπουλος), Οργκ. Πέπα (76′ Νάνος)

 Τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων και τα ζευγάρια της επόμενης φάσης 

ΠΑΟ Βάρδας-Αιολικός 2-3

Χαλκίδα-Αχαϊκή 2-3

Ζευγολατιό-Θήβα 3-3, 4-3 πεν.

Τσικλητήρας Πύλου-Παναχαϊκή 1-1, 1-3 πεν.

Παναρκαδικός-Δόξα Μεγαλόπολης 1-0

Παναργειακός-Ερμιονίδα 3-1

Αστέρας Αμαλιάδας-Λουτράκι 3-0

Πέρασε χωρίς αγώνα ο Φωστήρας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος η Τρίπολη να γίνεται γνωστή παντού, να αυξάνει την επισκεψιμότητά της»

Με party ολοκληρώθηκε το φετινό TEDxKlonatzidika την Κυριακή (19/5/2024) στην Τρίπολη. Παρών και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στα παιδιά επιστήμονες από την Τρίπολη τα οποία «δεν ξεχνούν και ενδιαφέρονται για την πόλη τους». Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στις σημαντικές ομιλίες που έγιναν στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και

Συνελήφθησαν 17 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου 

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας ευαισθητοποίησης για το Μελάνωμα, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους  δράση προληπτικής δερματολογικής εξέτασης με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για τη νόσο, τα μέτρα πρόληψης και

Αποτελέσματα 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Τα αποτελέσματα του 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» 21km Δείτε τα αποτελέσματα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο